iOS 8.1.2 rezolva problema lag-ului la apeluri pe iPhone

iOS 8.1.2 rezolva problema lag apel iPhone

  iOS 8.1.2 este disponibil din cursul acestei seri pentru toti utilizatorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, iar unii dintre cei care au instalat noua versiune a sistemului de operare raporteaza faptul ca el rezolva problema privind lag-ul la apel pe iPhone-uri. Stiu ca foarte multi dintre voi v-ati plans din cauza faptului ca exista lag la apeluri cand le acceptati pe terminalele iPhone, iar de la iOS 8 si pana la iOS 8.1.2 compania Apple a evitat sa rezolve aceasta problema deranjanta.

  Din pacate se pare ca nu toti cei care au instalat iOS 8.1.2 au rezolvat problema lag-ului la apeluri pe terminale iPhone si se pare ca lag-ul nu a fost complet eliminat din procesul de acceptare a unui apel pe terminalele Apple. Chiar si in aceste conditii, ar trebui totusi sa aveti parte de o experienta mult mai buna in timpul acceptarii unui apel primit de la oricine, iar daca lucrurile vor evolua similar in viitor, atunci ne putem astepta ca inginerii Apple sa rezolve o problema care nu ar fi trebuit sa existe de la bun inceput.

  Din pacate deocamdata iOS 8.2 nu a rezolvat aceasta problema pentru terminalele iPhone, insa din moment ce in iOS 8.1.2 nu exista lag la apel, ne putem astepta ca si viitoarea versiune oficiala a sistemului de operare pentru iDevice-uri sa aduca aceasta schimbare.

  Voi ce experienta ati avut cu lag-urile la apeluri pentru terminale iPhone in iOS 8.1.2?