Apple Watch intra in productie in ianuarie

Apple Watch lansare

  Apple Watch, primul smartwatch produs de catre compania Apple, este anuntat pentru lansare la inceputul anului viitor, insa inainte ca el sa ajunga pe piata partenerii Apple trebuie sa inceapa productia viitorului produs. Conform celor mai recente informatii publicate de catre o agentie de stiri din Taiwan, partenerul Apple, Quanta, va incepe productia in masa a Apple Watch inecpand cu luna ianuarie, intre trei si cinci milioane de unitati urmand a fi fabricate.

  Principala problema a Apple Watch era rata de productie zilnica mica, insa se pare ca partenerul Quanta a angajat intre 3.000 si 10.000 de oameni noi si a perfectionat procesul de fabricatie, astfel ca va reusi sa produca zilnic suficiente unitati pentru a satisface cererea Apple. Apple nu a facut vreodata vreo referire cu privire la perioada in care va fi lansat Apple Watch, insa SVP-ul diviziei retail, Angela Ahrentds, a sustinut intr-un memoriu intern ca el va fi disponibil din primavara.

  Cu estimari ca 10% dintre utilizatorii de iDevice-uri ar fi interesati de Apple Watch si interesul tot mai mare vis-a-vis de smartwatch-uri, compania Apple se pregateste sa aduca pe piata un produs ce i-ar putea genera miliarde de dolari anual. Problema pentru Apple este, desigur, fabricarea unui numar suficient de unitati pentru a acoperi cererea de pe piata, asa ca ramane de vazut daca Quanta va avea suficiente resurse pentru a putea produce Apple Watch.