Apple Watch – Apple modifica perioada de lansare in Europa

Apple Watch lansare

  Apple Watch a fost prezentat in luna septembrie a anului trecut impreuna cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple anuntand o lansare la inceputul anului 2015. Fara a specifica o data sau macar o luna, cei de la Apple au mentinut aceasta specificatie pentru lansare doar in website-ul din SUA, insa acum o afiseaza si in Europa.

  In imaginea de mai sus aveti prezentata pagina principala de prezentare a Apple Watch pentru Marea Britanie. In partea de sus puteti vedea noua mentiune privind lansarea Apple Watch la inceputul anului 2015, in timp ce in partea de jos puteti vedea mentiunea veche ce specifica faptul ca lansarea va avea loc undeva in cursul anului 2015.

  Modificarea facuta de catre Apple se aplica inclusiv pe paginile Apple Watch din website-urile dedicate Frantei, Spaniei, Germaniei sau Italiei, deci toate il vor vinde simultan. Avand in vedere popularitatea acestui produs, nu este greu de crezut ca Apple il va vinde in toate aceste tari in acelasi timp, chiar daca doua dintre ele primesc de obicei produse noi la cateva saptamani dupa lansarea oficiala.

  Cele mai recente zvonuri privind lansarea Apple Watch dadeau drept sigura aparitia sa pe piata in preajma Valentines Day, adica pe 14 februarie. Avand in vedere ca anul acesta 14 februarie va fi intr-o zi de sambata, ne putem astepta ca Apple Watch sa isi faca aparitia cu o zi inainte, la timp pentur orice intarziat aflat in cautarea unui cadou cu adevarat interesant pentru persoana iubita.

  Acestea fiind spuse, Apple poate decide orice fel de strategie privind lansarea produsului sau, el putand fi disponibil in cateva zeci de tari chiar din prima zi, daca stocurile vor fi suficiente. Acum daca va intrebati ce rol va juca Romania in toata aceasta poveste, ei bine din pacate Apple Romania nici nu stie de existenta vreunui Apple Watch, asa ca exista sanse infime ca produsul sa fie oficial lansat la noi prea curand.