Auxo 3 pentru iOS 8 apare intr-un prim clip Video

  Auxo 3 este versiunea pentru a iOS 8 a unuia dintre cele mai populare tweak-uri disponibile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in clipul video de mai sus puteti vedea o demonstratie a functionalitatii pe care el ne-o va oferi. Lansat initial cu 2 ani in urma de catre echipa de dezvoltatori de la A3tweaks, anul acesta Auxo 3 va veni cu compatibilitate pentru cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iPhone 6 si iPhone 6 Plus urmand a fi compatibile cu el.

  Auxo a fost conceput pentru a ne oferi posibilitatea de a extinde functionalitatea App Switcher-ului care permite adminsitrarea aplicatiilor deschise in background-ul iDevice-urilor noastre, iar acum vom avea si cateva functii noi. Pentru ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au mai mult spatiu pentru vizualizarea de informatii, Auxo 3 va contine cateva functii speciale pentru ele cu mai multe optiuni disponibile pentru utilizatori, asa ca daca detineti unul dintre aceste produse veti avea parte de o experienta de folosire mai buna.

  Desi deocamdata nu se stie data la care Auxo 3 va fi disponibil pentru descarcare prin intermediul Cydia, in momentul in care il veti putea cumpara va voi anunta printr-un nou articol.