Apple vinde papusi Barbie in Apple Store

Barbie Apple Store

  Sezonul sarbatorilor de iarna aduce o multitudine de produse noi in magazinele din intreaga lume, astfel ca in Apple Store compania din Cupertino a inceput sa vanda papusi Barbie catre clientii interesati. Apple continua sa isi diversifice oferta in mod constant pentru a le oferi copiiilor cele mai bune optiuni in Apple Store-ul sau, astfel ca incepand de ieri Barbie Fashion Design Maker Doll este disponibila pentru achizitie la pretul de 50$ pentru cei interesati.

  Fie ca va vine sa credeti sau nu, aceasta papusa Barbie este prima vanduta de catre Apple prin intermediul Apple Store-ului sau si cu siguranta vorbim despre un produs neobisnuit pentru o companie specializata pe cu totul altceva. Motivul pentru care Apple comercializeaza acest produs in magazinul sau este o aplicatie speciala pentru tablete iPad care le permite copiilor sa se transforme in designeri vestimentari, ea permitand crearea de diverse tinute pentru papusa Barbie.

To start, download the free design software app to your iPad, or visit the website to download to your Mac or PC. Use it to create completely customized designs. Select patterns, colors, and accessories available within the program, and add photos to make a really personal statement. Print your finished and fabulous creations onto the eight enclosed printable fabric sheets — and watch them go from 2D to 3D.

  Practic aplicatia special conceputa pentru iPad este folosita de catre cei de la Apple pentru a demonstra versatilitatea tabletei sale in ceea ce priveste jucariile, apple deruland diverse campanii prin care incearca sa demonstreze modurile in care pot fi folosite iPad-urile. Avand in vedere aparitia primei papusi Barbie in Apple Store, cine stie ce anume va decide Apple sa mai ofere in viitorul apropiat in magazinul sau pentru a atrage noi tipuri de clienti.