United Airlines cumpara 23.000 de terminale iPhone 6 Plus pentru insotitorii de zbor

United Arilines iPhone 6 Plus

  United Airlines este una dintre cele mai mari linii aeriene din SUA si conform unor informatii publicate in cursul acestei zile, ea va achizitiona nu mai putin de 23.000 de terminale iPhone 6 Plus pentru insotitorii de zbor. Terminalele iPhone 6 Plus vor fi cumparate in a doua parte a anului viitor pentru insotitorii de zbor, terminalele avand rolul de a permite procesarea de tranzactii, accesarea conturilor de email ale companiei, website-ul liniei aeriene si multe altele.

  iPhone 6 Plus va avea rolul de a inlocui si unele manuale de siguranta distribuite in avioane, raportarea de probleme din avion si afisarea de informatii pentru reparatii urmand a fi deasemenea procesate prin produsul companiei americane. Separat de acestea, United Airlines intentioneaza sa le ofere clientilor si o serie de aplicatii speciale care sa ii conecteze la companie si la serviciile acesteia intr-un mod mult mai facil.

We are thrilled to make this investment in our flight attendants,” said Sam Risoli, United’s senior vice president of inflight services. iPhone 6 Plus will enable them to deliver an even higher level of flyer-friendly service and will offer our flight attendants simple, one-touch access to valuable work information, enabling them to better serve our customers.

  Pentru ca vorbim despre un numar foarte mare de terminale iPhone 6 Plus pe care United Airlines le va distribui, compania va deveni una dintre marile companii americane care are disponibile un numar foarte mare de iDevice-uri in utilizare cu proprii angajati. Separat de acestea, United Airlines intentioneaza sa achizitioneze si o noua runda de tablete iPad pentru a inlocui hartile si manualele de bord ale pilotilor sai, insa despre aceasta initiativa nu exista detalii exacte deocamdata.