CustomMessages – personalizeaza rapid interfata aplicatiei Messages

CustomMessages

  CustomMessages este un tweak disponibil din cursul acestei nopti in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el oferind pentru utilizatorii iOS 8 posibilitatea de a personaliza interfata aplicatiei Messages dupa bunul plac. Dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus, tweak-ul are optiuni disponibile pentru a colora diferit fiecare mesaj vizibil in aplicatia Messages, impreuna cu ele putand fi colorate inclusiv butoanele afisate in partea superioara a ecranului in care vizualizam aplicatia.

Requires iOS 8.x. Have you wanted to be able to customize your messages for ios 8? Well if so this tweak is for you!. Configure options from Settings. Some features include:

  • Transparent Texts
  • Custom Gradient For texts
  • Random Mode
  • Custom Backgrounds
  • And many more!!

  Separat, CustomMessages ne permite sa facem textele transparente, sa adaugam background-ul personalizate pentru orice utilizatori, sau daca dorim putem sa alegem ca toate aceste modificari sa fie implementate aleator de catre tweak pentru noi. CustomMessages este disponibil pentru cumparare la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

6 COMENTARII

  1. @Aruba – Aplicatia asta nu o gasesti in App Store ptr ca nu exista !!! Se gaseste doar in Cydia ptr cei care au jailbreak !