Prima Pagina aplicatii Scanbot, cea mai buna aplicatie de scanat documente, este disponibila GRATUIT

Scanbot, cea mai buna aplicatie de scanat documente, este disponibila GRATUIT

Scanbot gratuit

  Scanbot este cea mai buna aplicatie disponibila in App Store pentru scanarea de documente folosindu-ne iDevice-urile, ea fiind disponibila pentru descarcare gratuita in perioada Craciunului. Folosind aceasta aplicatie putem scana orice fel de documente, carti de vizita, chitante, bilete, notite, sau orice alta bucata de hartie, ea transformand automat scanarile in documente PDF sau JPG care au pana la 200 DPI. Aplicatia permite scanarea de pagini multiple intr-un singur document si optimizeaza automat totul pentru ca noi sa avem parte de documente de inalta calitate.

Scanbot is your premium mobile scanner app. Create high-quality PDF or JPG scans. Send them via email or upload them to Box, Dropbox, Evernote and other cloud services.

FEATURE HIGHLIGHTS

 • Scan premium quality PDFs or JPGs up to 200 dpi
 • Cloud integration: Dropbox, Box, Evernote, Yandex and other cloud drives 
 • Automatic edge detection and scanning
 • Multi page documents
 • Color modes
 • Automatic optimization
 • Smart background upload
 • Lightning fast
 • Beautifully designed

  Mai mult decat atat, Scanbot este capabil sa sincronizeze toate aceste fisiere cu sisteme de tip cloud precum Dropbox, Box sau Evernote, incarcarea facandu-se in background in timp ce noi utilizam aplicatia. Scanbot este un scanner extrem de util pentru iDevice-urile noastre, iar daca sunteti interesati de aplicatie, ea este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
1.79€
Numele:
Scanbot · Document Scanner & QR Reader

Gratuit

DESCARCA

Developer: doo GmbH
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: +++FREE for a limited time! Share Scanbot Pro with someone special+++

Scanbot is your premium mobile scanner app for documents and QR codes. Create high-quality PDF or JPG scans. Send them via email or up…


Dimensiunea aplicatiei este: 45.0 Mb


 • Dannyis2005

  Prea multa reclama pt nimic . Daca vrei sa accesezi ceva din interiorul aplicatiei , iti cere sa cumperi versiunea pro . Asa ca , de ca sa dai bani ( nu acum , la promotie ) pe un program incomplet ?

 • SilviuS

  Adevarul ca isi merita banii din plin. Folosesc aceasta aplicatie (varianta PRO) de vreo 2 saptamani si sincer sunt placut impresionat de cat de bine e “construita”. Ii foarte rapida si cu o interfata simpla si practica. Daca pozezi un document si aplici efectul alb-negru zici ca e scan normal facut cu un scaner sau multifunctional; chiar si in lumina slaba folosindul blitz-ul. De apreciat rezolutia foarte buna in care salveaza pdf-ul si functia OCR(recunoasterea optica a caracterelor ce merge impecabil pentru o aplicatie de genul acesta.
  Am incercat mai multe titluri de aplicatii de acest gen din appstore doar ca niciuna nu m-a impresionat.
  Recomand cu incredere!

 • Tudor Cretu

  as zice ca buna pe naiba… chiar i-am dat sanse si m-a dezamagit.. si am cumparat-o cu banuti… asa daca o luam moca, poate nu as fi scris randul asta..