Prima Pagina Apple iPhone sau iPad se inchid din senin desi au baterie suficienta

iPhone sau iPad se inchid din senin desi au baterie suficienta

iPhone sau iPad se inchid din senin

  Daca folositi un iPhone sau iPad de ceva vreme, atunci probabil intr-un moment dat sau altul ati intalnit o problema care genereaza inchiderea lor din senin, desi aveti suficienta baterie disponibila pentru ele. In aceasta idee, repornurea dupa cateva minute va afisa mai multa baterie decat aveati inainte de inchidere, sau mai putina, si acum va intrebat ce naiba s-a intamplat cu iOS-ul de genereaza asemenea probleme fara sa afiseze vreun mesaj de alerta inainte de a inchide in mod subit un iDevice.

  La baza problemei pot fi doua surse cu doua rezolvari diferite: iOS-ul si bateria terminalului vostru. Daca problema are la baza iOS-ul celor de la Apple, atunci de fiecare data o simpla apasare simultana a butoanelor Home + Lock pana cand apare marul pe ecran va reporni terminalul fara nicio grija, insa daca la baza problemei sta bateria dispozitivului vostru, atunci singura rezolvare pe care o aveti in fata este vizitarea unui service, preferabil autorizat de Apple, pentru a inlocui bateria si nu terminalul complet.

iPhone sau iPad se inchid din senin – de ce ?

  Din pacate problema iOS-ului este extrem de veche si exista inca din timpul iOS 4, ea introducand un terminal in DFU Mode dintr-un motiv inca nedescoperit in 4 ani de zile, el urmand a ramane cel mai probabil un mister. Procedura recomandata de mine mai sus nu face altceva decat un hard reset terminalului vostru, el fiind repornit din DFU Mode, care practic este un modul conceput pentru reinstalare software, iar un restore sau o resetare a setarilor de sistem nu va rezolva problema decat temporar.

  In cazul bateriei problema sta intr-o astfel de unitate ce s-a defectat inainte de termen si simpla inlocuire a ei la un service autorizat de Apple va readuce terminalul la functionalitate normala, asta daca service-ul va dori sa o faca. In cazul in care nu o va face, atunci din pacate va trebui sa apelati la un service neautorizat, dar in acest caz veti renunta la garantia terminalului vostru si riscati sa primiti o baterie contrafacuta care ar putea exploda in terminal, deci aveti foarte mare grija.

  Acestea fiind spuse, daca intampinati problema, acum stiti ce are ea la baza.

 • Ionuț

  Eu am observat asta la iPhone 5 cu iOS 8.1.1. Mi s-a intamplat de vreo 3 ori saptamana asta, seara e ok pe cand dimineata in DFU. Cu versiuni anterioare nu facea asa.

 • Axelm

  Am avut pb asta dupa ce am iesit din iarna si desigur bateria a fost de vina care a cedat. M a costat 100 sa o schimb la un service local.

 • Stupu

  Am rezolvat problema asta la un iPhone 5 schimbând bateria cu una de pe aliexpress la 30 de lei care are inclus si șurubelnițe ventuza si etc pt înlocuire partea nasoala ii ca stai înjur de 30 de zile pana ajunge.

 • liviu

  Undeva la 17-18% isi da respring dupa care cere sa fie pus la incarcat. Brusc incarcarea incepe de la 20% , ios 8.1.1, oricum decat sa am mai mari pbm pe ios 8.1.2 mai astept sa rezolve oamenii probleme. Cand era acum cativa ani buni ios 5 si 4 nu existau asa ceva.apple in loc sa avanseze cade incet incet

 • Nelu

  Bateria de obicei. Eu am schimbat bateria la iphone 4 si 4s dupa aprox 1,5 ani. Se oprea cand arata 20% si daca voiai sa-l pornesti zicea ca trebuie pus la incarcat. Dupa vreo 20 min puteai sa-l pornesti dar arata mai putin de 10% baterie.

 • unu

  Valeleu, v-au ajuns blestemele androizilor, si aici ma refer la cei care spuneau intr-una ca Androidul este instabil, ca se restarteaza, ca e plin de bug-uri, si alte grozavii. Din fericire pentru androizi, ei nu au problemele iOS-istilor, pentru ca Google avanseaza, in timp ce Apple regreseaza 🙁 PACAT

 • Cosmin

  Da,la 16% se opreste,il pornesc si arata 22%.Am inlocuit adaptorul usb de la masina cu unul de Plantronics.S-a rezolvat!

 • Manuel

  Am avut aceeași problema dar mia fost schimbată bateria gratuit. Prin Programul de înlocuire a bateriei dispozitivului iPhone 5. Documentativa pe site-ul Apple.

 • Manuel

  Am avut aceeași problema dar mia fost schimbată bateria gratuit. Prin Programul de înlocuire a bateriei dispozitivului iPhone 5. Documentativa pe site-ul Apple.

 • gabi

  Se inchide de la frig , am avut probleme de genul numai iarna.

 • gxg

  Același problema am avut-o si eu pe 2 iPhone ( 5si 5s) cu ios7 si ios8 . Am schimbat fără probleme telefoanele in garanție la Orange . Va recomand cu tărie sa va duceți cu ele in service , evident dacă mai sunteți in garanție .

 • iowin

  Si la mn pe 5s jb 7.0.6 cand ajung la20% mai tine vreo 5′ maxim, de la 20 sare la10 apoi 2/1% . Eu credeam ca e de la jb

 • BogdanTam

  eu am problema asta si pe iphone 6 plus

 • marian

  Nu am avut niciodata aceasta problema ipone 5 64 g

 • VYC

  De la frig.Aceeasi problema si mine.Ajung in masina si tin telefonul pe grilele prin care baga caldura in masina si dupa ce se incalzeste putin este surpriza.25% baterie