iPhone 2G inregistreaza un pret record pe eBay

iPhone 2G pret record

  Desi iPod Classic este la mare cerere anul acesta, nici iPhone 2G nu este departe de inimile si mintile unor consumatori, astfel ca pe cel mai mare website de licitatii din SUA el inregistreaza sume record. Conform unei vanzari active disponibile in momentul de fata pe eBay, iPhone 2G poate fi cumparat numai de catre persoanele dispuse sa plateasca un pret de minim 25.000$ pentru a il avea sigilat si functional in reteaua AT&T SUA si nu numai.

A new, unused item with absolutely no signs of wear. The item may be missing the original packaging, or in the original packaging but not sealed. The item may be a factory second or a new, unused item with defects. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections.

  Pentru ca vorbim despre unul dintre primele produse ale companiei americane, este normal ca pretul de vanzare sa fie foarte mare, unii colectionari fiind dispusi sa plateasca o suma pe care nimeni altceva nu o va face vreodata. Chiar si asa, desi acum licitatia listeaza un pret de 25.000 de dolari pe care unii sunt dispusi sa ii ofere pentru produs, ramane de vazut daca in final cineva va ajunge sa plateasca aceasta suma sau nu pentru primul iPhone al companiei Apple.