Manusi touchscreen – cat de utile sunt si ce trebuie sa cumperi ?

manusi touchscreen

  Incet, dar sigur, in urmatoarele saptamani de zile temperatura de afara va scadea indeajuns de mult incat sa ne convinga sa nu mai folosim terminalele mobile in afara cladirilor, asa ca probabil va ganditi sa va cumparati o pereche de manusi touchscreen. Dupa cativa ani in care am oscilat intre ideea de a cumpara sau nu o pereche de manusi touchscreen, anul acesta am profitat de punctele Thank You de la Orange si de Black Friday pentru a le “cumpara” gratuit.

  Toate bune si frumoase, am luat o pereche de manusi touchscreen si pentru jumatatea mea, ambele fiind facute de catre cei de la Cellular Line, deci am avut increderea ca nu vor primi un produs de proasta calitate care nu ne va fi de folos. Din pacate, iar asta o spun si ca o atentionare pentru Orange, informatiile din magazinul lor online si probabil cele ale altor magazine online cu privire la manusile touchscreen ale celor de la Cellular Line n-au nicio legatura cu realitatea.

Manusi touchscreen pentru iPhone – sunt utile sau nu?

  O pereche de manusi touchscreen S/M nu se potriveste sub nicio forma unei femei ci unui barbat, iar o pereche de manusi L/XL este perfecta pentru o persoana care are intre 1.90 si 2m inaltime, cu o mana pe masura. In aceasta idee, am realizat ca Cellular Line face manusi touchscreen cu marimi aiurea care trebuie probate inainte de a fi cumparate, altfel riscati sa va alegeti cu o manusa in care puteti introduce doua maini in loc de una si care nu functioneaza.

  Principala problema a unor manusi touchscreen este ca apasarile pe ecran trebuie facute dintr-un anumit unghi, altfel ele nu sunt inregistrate, dar acest lucru este perfect normal, asa ca este important sa alegeti marimea potrivita pentru mana. Daca alegeti o pereche de manusi touchscreen prea mari, nu va veti putea folosi terminalele mobile cu ele si veti cheltui bani degeaba pe un produs pe care eu va recomand sa il cumparati pentru ca va va fi de foarte mare ajutor.

  In final va spun si ca, desi era logic, nu puteti folosi Touch ID cu un asemenea produs, asa ca va trebui sa aveti o dexteritate buna pentru a va scrie rapid codul de siguranta. Pe de alta parte, utilizarea tastaturii din iOS cu manusi touchscreen este extrem de simpla, erorile de scriere fiind similare cu cele intalnite in utilizarea de zi cu zi a tastaturii virtuale.

  Voi ce experiente ati avut cu manusile touchscreen ?