Transformers: Battle Tactics este pregatit pentru lansare in App Store (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=hnqVZymOhWw

  Transformers: Battle Tactics este un joc pe care companiile Hasbro and DeNA il dezvolta in momentul de fata pentru lansare in App Store in viitorul apropiat, iar in clipul video de mai sus puteti vedea trailerul oficial de prezentare. Programat pentru lansare in App Store in cursul anului urmator, Transformers: Battle Tactics este gandit pentru a le oferi fanilor seriei Transformers posibilitatea de a experiementa bataliile pe care reobotii le au in filmele vazute pe marile ecrane.

  Transformers: Battle Tactics va contine desigur toate personajele importante din seria Transformers transpusa in filmele lansate de-a lungul anilor, astfel ca veti vedea toti robotii favoriti cand veti instala titlul in terminale. Hasbro si DeNA au implrementat nu mai putin de 75 de personaje unice in titlul care va fi disponibil in magazinul de aplicatii al companiei Apple, fiecare dintre ele putand fi colectate pentru utilizare de-a lungul actiunii concepute pentru joc.

   Optimus Prime, Megatron, Bumblebee, Autobotii si Decepticonii se vor infrunta intr-un titlu de exceptie dezvoltat de catre cei de la Hasbro, iar voi il veti putea instala la inceputul anului viitor in iPhone, iPad si iPod Touch.