Apple este premiata pentru design-ul Apple Store Istanbul

Apple Store Istanbul

  Anul acesta Apple a deschis un nou Apple Store, Turcia fiind tara vizata de catre cei din Cupertino, iar in imaginile prezente in acest articol puteti vedea magnifica realizare din fosta capitala a Turciei, Istanbul. Apple Store-ul construit in centrul comercial Zorlu din Istanbul a fost premiat anul acesta cu premiul suprem pentru ahitectura, compania Apple reusind sa creeze o locatie extrem de interesanta si unica prin design pentru ceea ce exista in celebrul oras.

  Dupa cum puteti vedea si din imaginile acestui articol, vorbim despre un magazin Apple construit partial la suprafata si partial sub pamant, Apple lasand o cutie de sticla in mijlocul centrului comercial pentru a atrage atentia lumii. Pentru a putea vedea produsele prezente in magazin si a putea face achizitii, clientii trebuie sa coboare pe o scara din sticla, intreaga realizare arhitecturala fiind considerata de exceptie si demna de premiere de catre o organizatie internationala.

  Acesta nu este primul premiu pentru arhitectura pe care il castiga compania Apple si cu siguranta nu va fi ultimul, dar cei din Cupertino merita fara dicutie laudati pentru ceea ce au reusit sa conceapa, iar constructorii pentru ceea ce au realizat in final.

Apple Store Istanbul 1

Apple Store Istanbul 3

Apple Store Istanbul 4

Apple Store Istanbul 5

5 COMENTARII