Facebook Groups update este disponibil in App Store

0

  Facebook Groups este denumirea unei noi aplicatii dezvoltate in momentul de fata de catre compania Facebook, ea fiind prezentata in imaginea de mai sus, lansarea avand loc in cursul noptii trecute in App Store. Facebook Groups, sau grupuri, ne ofera posibilitatea de a accesa grupurile in care suntem adaugati pe reteaua de socializare Facebook, ea oferind posibilitatea de a interactiona cu oricare dintre utilizatorii prezenti acolo. Exact precum aplicatia principala Facebook, cea numita Facebook Groups va permite orice fel de interactiune si vizualizare de continut, fiind restrictionata doar la accesarea acestui segment a retelei de socializare.

It’s now easier than ever to stay in touch with the groups that matter in your life!  Every update of Facebook Groups includes improvements for speed and reliability. This release also contains the following improvements:

– Cover photo search – it’s now easier to find photos when you create a group.
– Sticker comments – a fun way to discuss and share.
– Clear notifications – manage your notifications more easily.

  Facebook Groups a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania americana, ea oferind acum posibilitatea de a cauta poze care pot fi setate ca si coperte pentru grupuri, optiunea de a introduce stickere in comentarii, posibilitatea de a sterge notificarile din grupuri, iar in final avem rezolvari ale problemelor anterioare si imbuntatiri ale performantelor generale. Facebook Groups este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook Groups

Gratuit

DESCARCA

Developer: Facebook, Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: This app gives you a dedicated space for you and your groups.

See all of your Facebook groups in one place. Discuss, plan and collaborate easily and without distractions. Follow your groups here or on Fac…


Dimensiunea aplicatiei este: 43.2 Mb