Prima Pagina aplicatii iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 2 pe iPhone 4S – comparatie...

iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 2 pe iPhone 4S – comparatie performante (Video)

  Apple a lansat saptamana aceasta iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 2 pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cineva s-a gandit sa verifice performantele batranului iPhone 4S pe aceste noi versiuni ale sistemului de operare. Avand in vedere ca iPhone 4S a avut parte de o reducere serioasa a performantelor dupa instalarea iOS 8, multi utilizatori au inceput sa regrete instalarea actualizarilor pentru noua versiune a sistemului de operare, asa ca teste precum cel de mai sus sunt utile.

  iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 2 pe iPhone 4S functioneaza aproximativ la fel de bine sau greu, depinde cum doriti sa priviti situatia, semn ca Apple nu a facut eforturi majore in a imbunatati performantele pentru acest terminal. Desi vorbim despre doua versiuni ale sistemului de operare cu indicative diferite, ele au fost cel mai probabil dezvoltate in paralel si este normal ca performantele oferite pentru acest produs vechi sa nu difere foarte mult, Apple neacordandu-i prea multa atentie oricum.

iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 2 pe iPhone 4S – performante

  Desi nu vedeti imbunatatiri majore in iOS 8.1.2 sau iOS 8.2 beta 2 pentru iPhone 4S, realitatea este ca pana in momentul lansarii iOS 8.2 compania Apple sa ofere o experienta complet diferita pentru batranul sau terminal, inca vandut. Daca aceasta expereinta va fi una mai buna sau mai proasta decat cea de acum ramane de vazut, iar asta deoarece Apple va implementa o multitudine de noutati pentru sistemul sau de operare, toate avand legatura cu Apple Watch.

  In 2013 compania Apple a avut numeroase probleme cu terminalul iPhone 4 care a devenit complet nefunctional in iOS 7, lucrurile repetandu-se anul acesta cu iPhone 4S, care a avut totusi parte de mai putine problemele. Partea proasta este ca anual se vor intampla exact aceleasi lucruri cu terminalele vechi, ele urmand a avea performante foarte slabe deoarece Apple se concentreaza in principal pe a “motiva” utilizatorii sa achizitioneze cele mai noi modele ale iPhone lansate.

  Voi ce performante aveti cu iPhone 4S  pe iOS 8.1.2 ?

 • virus_cz

  Video ii doar portrat mode nu merge landscape cand intorci iPhonu… Doar in aplicatia idevice.ro nu merge …

 • bogdan

  Salut Zaone, poate greșesc, cred ca introducerilele sunt prea lungi, citesc aceleași lucruri de nenumărate ori până să ajung la conținutul dorit, sunt un fan care citește zilnic articolele tale poate dacă nu as intra atât de des ar fi ok, modul în care gândești în articolul este foarte ok dar cred ca sunt gândire pentru persoane care intra rar și au nevoie de O trecere în revista, dacă ai adaugă un buton care sa ne duca la variata scurta ar fi super o munca în plus :p, nu este o critica este doar pentru noi cei care ne place ceea ce faci tu. Voi ce spuneți?

 • @bogdan: Pe langa tine care intri zilnic, si alte mii de oameni care fac acelasi lucru, sunt la fel de multe mii de oameni care intra pentru prima oara sau mai rar. Cel mai bine e sa oferi informatii decat sa nu le oferi. Tu daca le stii, poti sari peste ele.

 • Razvan

  O alta sugestie ar fi ca articolele despre cydia si jb sa le pui ceva in fata… Prezinti multe aplicatii care sunt din cydia si care pe multi nu le intereseaza…

 • mih

  se pare ca pe 8.2 beta 2 aplicatiile native sint usor mai rapide, iar app terte sint ceva mai lente. Una peste alta imbunatatiri notabile ioc.

 • Tudor

  Eu am iPhone 4S. Pot zice ca trecerea de la iOS 7.1.2 la iOS 8.0.0 mi-a facut telefonul sa mearga o idee mai greu, insa categoric mai bine decat ios 7 pe iPhone 4, astfel incat telefonul acesta nu a devenit neutilizabil. Cu fiecare update observ cate o diferenta, uneori mai buna uneori mai putin buna. Acum am iOS 8.1.2 si chiar daca nu este la fel de rapid ca vechile iOS-uri cum ar fi 6, care mi s-a parut cel mai avansat de pana acum, telefonul este inca unul bun, nu la fel de rapid precum succesori sai, insa pana la urma te obisnuiesti, oricat de greu s-ar misca.