iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 2 pe iPhone 4S – comparatie performante (Video)

  Apple a lansat saptamana aceasta iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 2 pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cineva s-a gandit sa verifice performantele batranului iPhone 4S pe aceste noi versiuni ale sistemului de operare. Avand in vedere ca iPhone 4S a avut parte de o reducere serioasa a performantelor dupa instalarea iOS 8, multi utilizatori au inceput sa regrete instalarea actualizarilor pentru noua versiune a sistemului de operare, asa ca teste precum cel de mai sus sunt utile.

  iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 2 pe iPhone 4S functioneaza aproximativ la fel de bine sau greu, depinde cum doriti sa priviti situatia, semn ca Apple nu a facut eforturi majore in a imbunatati performantele pentru acest terminal. Desi vorbim despre doua versiuni ale sistemului de operare cu indicative diferite, ele au fost cel mai probabil dezvoltate in paralel si este normal ca performantele oferite pentru acest produs vechi sa nu difere foarte mult, Apple neacordandu-i prea multa atentie oricum.

iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 2 pe iPhone 4S – performante

  Desi nu vedeti imbunatatiri majore in iOS 8.1.2 sau iOS 8.2 beta 2 pentru iPhone 4S, realitatea este ca pana in momentul lansarii iOS 8.2 compania Apple sa ofere o experienta complet diferita pentru batranul sau terminal, inca vandut. Daca aceasta expereinta va fi una mai buna sau mai proasta decat cea de acum ramane de vazut, iar asta deoarece Apple va implementa o multitudine de noutati pentru sistemul sau de operare, toate avand legatura cu Apple Watch.

  In 2013 compania Apple a avut numeroase probleme cu terminalul iPhone 4 care a devenit complet nefunctional in iOS 7, lucrurile repetandu-se anul acesta cu iPhone 4S, care a avut totusi parte de mai putine problemele. Partea proasta este ca anual se vor intampla exact aceleasi lucruri cu terminalele vechi, ele urmand a avea performante foarte slabe deoarece Apple se concentreaza in principal pe a “motiva” utilizatorii sa achizitioneze cele mai noi modele ale iPhone lansate.

  Voi ce performante aveti cu iPhone 4S  pe iOS 8.1.2 ?