88 Tauri – smartphone-ul de 6000$ al Tonino Lamborghini (Video)

  88 Tauri este denumirea unui smartphone recent anuntat pentru lansare, iar in clipul video de mai sus aveti prezentat produsul care are un pret de vanzare de 6000$ si este produs de catre cei de la Tonino Lamborghini. Desi numele vi se pare cu siguranta cunoscut, realitatea este ca nu faimosul producator de automobile Lamborghini va produce si comercializa acest smartphone, compania din spatele sau luandu-si denumirea de la Ferruccio Lamborghini, co-fondatorul companiei italiene ce produce automobilelele cu acelasi nume.

  88 Tauri va fi produs in exact 1947 de unitati in perioada urmatoare si cu un pret de 6000$ va fi cu siguranta un obiect de lux care va fi in atentia multor oameni de afaceri sau oameni suficient de bogati pentru a isi permite un asemenea lux. Smartphone-ul companiei Tonino Lamborghini are un ecran de 5 inch cu rezolutie 1080p de 1920 x 1080 pixeli, procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, deci nu vorbim de performante extraordinare pentru el.

88 Tauri

  Acestea fiind spuse, 88 Tauri este un inlocuitor foarte bun pentru seria Vertu a celor de la Nokia, insa separat de a il folosi pentru a te lauda ca ai suficient de multi bani pentru a iti cumpara un asemenea produs, alte motive pentru a il achizitiona nu exista.

88 Tauri 1

88 Tauri 2