Cantecul – Apple publica un nou spot publicitar pentru sarbatori

 

https://www.youtube.com/watch?v=WRsPnzcZ1VY

  The Song, sau Cantecul, este denumirea acordata de catre compania Apple unui nou spot publicitar lansat in cursul acestei seri, el avand rolul de a atrage noi clienti in perioada sarbatorilor de iarna catre magazinele sale online sau fizice. Clipul prezinta modul in care au evoluat produsele electronice de-a lungul anilor si cat de utile pot fi actualele produse ale companiei Apple in viata de zi cu zi a oamenilor, focusul fiind pus pe crearea de muzica folosind produsele companiei Apple.

From one gift come many. This holiday season, give the gifts of creativity, music, art, thoughtfulness, and generosity. A gift from Apple has the power to inspire in countless ways. Some gifts create a million more. Watch as one budding musician uses Mac and GarageBand to make a heartfelt song for her grandmother.

  Practic Apple incearca sa le sugereze oamenilor ca produsele sale pot fi utilizate pentru a invata sa cante la diverse instrumente muzicale, sau sa le foloseasca pentru a crea muzica fara un instrument muzical aproape. Mai mult decat atat, compania Apple se foloseste de aplicatiile disponibile pentru OS X sau iOS pentru a demonstra utilitatea produselor sale si evolutia prin care au trecut instrumentele muzicale si cele de creatie de-a lungul anilor, un lucru stiut in lumea intreaga.

  Clipul video poate fi vizualizat in aceasta pagina a website-ului Apple, iar in aceasta pagina veti gasi aplicatiile prezentate in clip.