Prima Pagina aplicatii Cantecul – Apple publica un nou spot publicitar pentru sarbatori

Cantecul – Apple publica un nou spot publicitar pentru sarbatori

 

  The Song, sau Cantecul, este denumirea acordata de catre compania Apple unui nou spot publicitar lansat in cursul acestei seri, el avand rolul de a atrage noi clienti in perioada sarbatorilor de iarna catre magazinele sale online sau fizice. Clipul prezinta modul in care au evoluat produsele electronice de-a lungul anilor si cat de utile pot fi actualele produse ale companiei Apple in viata de zi cu zi a oamenilor, focusul fiind pus pe crearea de muzica folosind produsele companiei Apple.

From one gift come many. This holiday season, give the gifts of creativity, music, art, thoughtfulness, and generosity. A gift from Apple has the power to inspire in countless ways. Some gifts create a million more. Watch as one budding musician uses Mac and GarageBand to make a heartfelt song for her grandmother.

  Practic Apple incearca sa le sugereze oamenilor ca produsele sale pot fi utilizate pentru a invata sa cante la diverse instrumente muzicale, sau sa le foloseasca pentru a crea muzica fara un instrument muzical aproape. Mai mult decat atat, compania Apple se foloseste de aplicatiile disponibile pentru OS X sau iOS pentru a demonstra utilitatea produselor sale si evolutia prin care au trecut instrumentele muzicale si cele de creatie de-a lungul anilor, un lucru stiut in lumea intreaga.

  Clipul video poate fi vizualizat in aceasta pagina a website-ului Apple, iar in aceasta pagina veti gasi aplicatiile prezentate in clip.