iOS 8.1.2 jailbreak TaiG – ATENTIE la clonele cu malware!

iOS 8.1.2 jailbreak TaiG clone

  Solutia de jailbreak TaiG a fost lansata cu aproximativ 2 saptamani de zile in urma si saptamana trecuta ea a fost facuta compatibila inclusiv cu iOS 8.1.2, desi nimeni nu se astepta ca Apple sa permita acest lucru pentru noi. Avand in vedere faptul ca vorbim despre o solutie dezvoltata in China si despre faptul ca jailbreak-ul este atat de popular acolo, hackerii din spatele solutiei de iOS 8.1.2 jailbreak TaiG au anuntat in cursul serii trecute aparitia unor clone pentru programul lor de jailbreak.

  In imaginea de mai sus avem o dovada a unuia dintre programele care a fost modificat si lansat in China ca TaiG iOS 8.1.2 jailbreak, hackerii solutiei originale atentionand utilizatorii in legatura cu existenta sa. Desi cei de la TaiG nu au facut in mod oficial vreo afirmatie cu privire la posibila infectare cu malware sau virusi a acestor programe clona lansate de catre alti hackeri, o fac eu si va spunc a este recomandabil sa nu descarcati aplicatii din website-uri necunoscute voua.

  Din pacate programele necunoscute va pot infecta calculatorul sau iDevice-ul cu malware ori virusi, iar de aici incolo puteti pierde date sau bani fara sa mai faceti altceva decat sa va desfasurati viata in mod normal. TaiG iOS 8.1.2 jailbreak poate fi descarcat numai de aici, acela fiind website-ul oficial al solutiei si va recomnd cu tarie sa evitati orice alt website care va promite sa va ofere programele similare sau mai bune, inclusiv versiuni pentru Mac, care deocamdata nu exista.