Unread, sau cum citesti mesaje din Facebook Messenger in mod invizibil fara jailbreak

Unread

  Unread este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store pentru noi, iar cu ajutorul sau putem citi orice mesaje trimise prin intermediul sistemului de chat Facebook fara a trimite vreo confirmare de citire catre prietenii nostri. Conform descrierii facute de catre dezvoltatorul sau, aplicatia Unread este capabila sa citeasca in mod incognito toate mesajele trimise de catre prietenii nostri folosind sistemul de chat al retelei de socializare Facebook, totul fara a face un jailbreak in prealabil.

Unread is the easiest, most-convenient way to read Facebook messages on your iOS device without sending ‘seen’ receipts.

  In mod normal aplicatia Facebook Messenger trimite confirmari de citire pentru mesajele primite de la prietenii nostri, acestia avand afisat marcajul seen in momentul in care textul lor este afisat pe ecranul calculatorului sau al terminalelor noastre. Din pacate Unread este singura aplicatie de acest gen care este capabila sa ofere o asemenea functionalitate fara jailbreak, in caz contrar un tweak precum Facebook++ fiind singura voastra optiune de a obtine o functionalitate similara.

  Aplicatia Unread este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Unread – the best way to read Facebook messages without sending seen receipts!

Gratuit

DESCARCA





Developer: nomtasticapps, LLC
Categoria: Productivity


Descriere: Unread is the easiest, most-convenient way to read Facebook messages on your iOS device without sending ‘seen’ receipts….


Dimensiunea aplicatiei este: 6.6 Mb