Prima Pagina Retina Display Wallpaperuri de Craciun pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Wallpaperuri de Craciun pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

 Pentru ca se apropie Craciunul si pentru ca in perioada aceasta ne place sa ne “gatim” si iDevice-urile, am pregatit pentru voi o selectie speciala de wallpaper-uri de Craciun pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpaper sunt disponibile de ceva vreme in magazinele Apple si cele ale partenerilor, iar daca le-ati cumparat deja, atunci probabil veti dori sa le personalizati. In aceasta idee va ofer posibilitatea de a descarca iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpaper pe care le puteti aplica fara probleme pe intregul ecran al dispozitivelor voastre, ele avand rezolutia potrivita pentru a fi utilizate in terminale fara probleme.

  iPhone 6 wallpaper au o rezolutie de 750 x 1334 pixeli, in timp ce iPhone 6 Plus wallpaper au o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, adica exact ceea ce va trebuie pentru ecranele noilor terminale ale companiei Apple. Pentru a folosi aceste wallpaper-uri va trebui sa le descarcati in terminale, sa navigati in aplicatia Photos si sa le selectati pentru utilizare, alternativa fiind sa le setati ca si wallpaper prin aplicatia Settings.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpaper

iPhone 6 wallpaper

iPhone 6 Plus wallpaper

Wallpaper pentru Craciun iPhone 6 plus

Wallpaper pentru Craciun iPhone 6 plus