iPhone 6 monopolizeaza vanzarile de smartphone-uri in Japonia

iPhone 6 japonia

  Japonia este una dintre putinele tari de pe glob in care compania Apple are un numar impresionant de mare de fani si popularitatea companiei, plus a produselor sale, mentine iPhone 6 in topul celor mai vandute smartphone-uri de peste 2 luni si jumatate de zile. Conform datelor celor care monitorizeaza vanzarile de smartphone-uri in Japonia, iPhone 6 64 GB este pentru a doua luna consecutiv cel mai bine vnadut smartphone in tara, el ocupand primele doua pozitii la operatori de telefonie mobila diferiti.

  In luna octombrie sase versiuni ale iPhone 6 au ocupat primele sase pozitii in top 10 cele mai bine vandut smartphone-uri in Japonia, in timp ce iPhone 6 Plus s-a plasat pe pozitia a noua, cea mai buna de pana in prezent. In toata perioada sa de disponibilitate in Japonia, iPhone 6 a mentinut cel putin primele trei pozitii din top in ceea ce priveste vanzarile, iar asta spune foarte multe despre popularitatea terminalului, dar si despre cererea pe care o inregistreaza el in momentul de fata in tara.

  In completa neconcordanta cu aceste informatii, saptamanile trecute o companie specializata pe analizarea pietelor globale ale smartphone-urilor a sustinut ca in Japonia cota de piata a iOS a scazut dramatic. Punand fata in fata aceste informatii, pare imposibil de crezut ca iOS-ul si-ar putea pierde din cota de piata in timp ce iPhone 6 ocupa primele pozitii in topul celor mai vandute smartphone-uri din Japonia, asa ca ramane de vazut ce date noi vor fi publicate privind vanzarile din ultimele luni.