Prima Pagina aplicatii iOS 8.1.2 si iOS 8.2 – de ce se inchid din senin...

iOS 8.1.2 si iOS 8.2 – de ce se inchid din senin aplicatiile ?

App Store perete aplicatii

  Saptamana trecuta Apple a lansat iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 2 pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch sau dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar la scurt timp dupa au inceput si primele reclamatii privind functionalitatea aplicatiilor. Multi dintre voi au inceput sa raporteze faptul ca diverse aplicatii disponibile in App Store se inchid din senin in timpul utilizarii normale si se pare ca problema afecteaza ambele versiuni noi ale sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre.

  De la aplicatia Facebook si pana la Google Maps, Google Chrome sau Facebook Messenger, am intalnit crash-uri neasteptate la fiecare dintre ele, asta excluzand faptul ca Safari inca se blocheaza la incarcarea anumitor pagini web. Din pacate problemele despre care va vorbeam intr-un articol anterior continua si compania Apple strica functii noi pe masura ce lanseaza actualizari si repara altele vechi, iar lucrurile incep sa devina destul de enervante pentru ca totul merge intr-o directie gresita.

Inchidere subita aplicatii iOS 8.1.2 si iOS 8.2

  Avand in vedere ca vorbim despre probleme aparute imediat dupa doua actualizari ale iOS, problema este in mod clar cauzata de catre Apple si nu de catre aplicatiile in sine, insa desigur ca nu toata lumea o experimenteaza. Problemele afecteaza, ca de obicei, doar o parte dintre utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, in timp ce restul isi pot folosi terminalele fara probleme totul avand la baza diversele setari si aplicatii instalate in dispozitive inainte de actualizare.

  Luand in considerare toate cele discutate anterior, nu aveti altceva de facut decat sa asteptati ca un viitor update, ce va fi lansat anul viitor, sa rezolve si aceste probleme, iar asta deoarece dezvoltatorii nu-si vor actualiza aplicatiile prea curand.

 • krakezu cty

  Eu am alta problema, telefonul pur si simplu se stinge, intra in DFU mode. Numa cu home/lock pot sa il aprind. iPhone 6 8.1.2. O mai pățit cineva așa ceva?

 • mihai

  usor usor Android intrece iOS din toate punctele de vedere

 • @mihai: De fapt iOS se transforma in Android.
  @krakezu cty: E o problema fara rezolvare. https://www.idevice.ro/2014/12/11/iphone-sau-ipad-se-inchid-din-senin-desi-au-baterie-suficienta/

 • Dragosh

  iOS 7.1.2 ruleaza fin 🙂

 • xavier

  Pe lângă astea pe iPhone 6 plus nu mai merge Spotlight pe Aplicații. Nu îți mai arată nici o aplicație când o cauți. Asta e frustrant pentru mine, având multe aplicații era simplu de găsit. M-am uitat si in setări si e bifat Spotlight-ul pe aplicații. La coi merge ?

 • YouTubUserName2008

  Eu imi doresc sa iasa urmatorul telefon. Un amalgam de BlackBerry cu Ios si Android. Pacat de BlackBerry ca nu mai vin cu telefoane adresate consumatorilor abisnuiti.
  Am avut un BB Z10 inafara de baterie si de faptul ca l-am schimbat de 5 ori pe garantie mi-a placut foarte mult. As preferea BB oricand.

 • Romeo Mihociu

  Am pățit și eu cu Spotlight-ul, după un restart merge.

 • Romeo Mihociu

  De ce nu imi apar comentariile? Am așteptat destul de mult și aprobarea …

 • xavier

  Da, după restart merge, dar după ceva timp iarăși revine.

 • seby

  Explicația e simpla , iOS devine android si asta esplica tot.
  Eu am spus când a apărut iOS 6 ca ios-ul este extrem de limitat si ca NU poate mai mult , atunci foarte mulți mi-au sărit in cap , dar acum dupa ce Apple a încercat sa mai adauge câteva funcții minore si iOS-ul pur si simplu pocnește mereu , văd ca mulți încep sa fie de-acord……….
  Nu știu cât de conștienți erau cei de la Apple de chestia asta , dar știu sigur ca NU sunt capabili sub nici-o forma sa rezolve problemele.
  Probabil cel mai bine ar fi ca la iOS 9 sa se întoarcă la restricțiile din iOS 5/6 si gata.

 • smk

  Idevice crash-uieste de fiecare data cand deschid al doilea subiect ios 8.1.1 i6

 • Mowgly

  Am iph5 cu iOS 7.0.6 si aplicatia iDevice se mai inchide cateodata, sau se blocheaza. Cam atat. In rest sunt ff multumit de 7.0.6. Nu cred ca fac update niciodata.

 • adrian.L

  Nu e vorba ca nu stiu sa il faca, ei chiar nu vor sa il faca perfect, este o strategie de marketing.

 • Oancea

  Si eu am intalnit ceva probleme la iphone 6 cu IOS 812:
  1. Se inchid aplicatiile din senin, in special Poze;
  2. Se diminueaza sunetul dupa cateva minute de ascultare muzica, prin jack la casti sau sistem audio, nu wireless; pur si simplu dupa cateva minute scade sunetul fara ca nivelul volumului sa se diminueze. Dupa ce primesc o notificare, telefon sau mesaj revine la sunetul initial, iar dupa cateva minute scade iar; si nu e la maxim.

 • Mihai

  Eu am altă problema cu iOS 8.1.2 în aplicația telefon nu-mi apare bara de semnal, ceas baterie și nici tastarura dacă vreau să caut pe cineva sau să adaug contact nou în listă.. Frustrant. Am iPhone 6 plus