Cel mai scump Apple Watch poate fi precomandat acum!

cel mai scump apple watch

  Apple Watch este viitorul smartwatch al companiei Apple si in momentul de fata extrem de multi posesori de iDevice-uri sau fani ai Apple sunt interesati de lansarea sa oficiala, asa ca diverse companii profita de acest interes.In aceasta idee, o companie numita Mervis Diamonds s-a gandit ca pentru utilizatorii interesati de un Apple Watch din aur ar putea crea o bratara speciala care s-ar potrivi de minute cu acest obiect de lux vandut de catre compania Apple.

  In imaginea de mai sus puteti vedea bratara din aur de 18 karate ce este plataca cu 8 randuri de diamante , ea avand un pret total de vanzare de 30,150$, potrivit pentru un smartwatch care va costa cateva mii de dolari. Avand in vedere ca Apple Watch inca nu a fost lansat, produsul este disponibil deocamdata doar pentru precomanda si va fi livrat abia in luna iunie a anului viitor, la mult timp dupa lansarea smartwatch-ului Apple, asa ca exista destul timp pentru precomenzi.

  Avand in vedere interesul foarte mare pentru produse de lux, nu este exclus ca in viitorul foarte apropiat sa vedem un numar mult mai mare de accesorii similare lansate pentru Apple Watch, o piata enorma si neaccesata fiind disponibila pentru ele.