iPhone 6 Plus – cat de greu se incarca ?

iPhone 6 Plus incarcare

  iPhone 6 Plus este cel mai mare smartphone produs de catre compania Apple si in cazul in care inca nu ati aflat, in interiorul sau se scunde o bterie de 2915 mAh, cea mai mare implementata intr-un iPhone pana acum. In baza acestei baterii, iPhone 6 Plus are cea mai buna autonomie a unui iPhone, de fapt are o autonomie egala cu cea a tabletelor iPad, peste 10 ore de utilizare cu 2 zile de stand by putand fi obtinute folosind smartphone-ul Apple, iar din acest motiv eu sunt extrem de multumit de el.

  Autonomia grozava a iPhone 6 Plus vine totusi cu un dezavantaj, el fiind dat de faptul ca incarcarea terminalului se face extrem de greu, atat direct la calculator, cat si cu incarcatorul furnizat de catre compania Apple in cutia sa. Folosind acel incarcator normal veti astepta cateva ore bune pentru ca bateria de aproape 3000 mAh sa se incarce, iar daca nu aveti acel incarcator, asteptarea pentru incarcarea de la un calculator va fi si mai lunga fara software care sa dea energie suficienta, incarcarea folosind un laptop fiind si mai grea.

iPhone 6 Plus se incarca greu

  Ca sa fiu sincer, am incarcat iPhone 6 Plus o singura data folosind incarcatorul oferit de catre compania Apple si in rest il incarc folosind un incarcator pentru tablete iPad, altfel ar trebui sa las terminalul la incarcat o noapte intreaga. Partea si mai proasta este ca daca incarc terminalul la un calculator sau chiar in masina, risc sa-l descarc in timp ce se incarca, deci vorbim despre un foarte mare consumator de energie care are nevoie de o sursa de curent pe masura.

  In ciuda acestui mic inconvenient, nu as renunta la iPhone 6 pentru un model mai vechi, sau iPhone 6, iar asta din cauza bateriei de capacitate mare care ma scuteste de incarcarea zilnica si de frica faptului ca vor ramane fara baterie cand plec de acasa.

15 COMENTARII

  1. Am si eu o intrebare: daca incarc iphone 6 plus cu incarcatorul de ipad de 12W nu risc sa deteriorez bateria mai repede? Intradevar se incarca mai repede cu incarcatorul de ipad dar totusi am retineri. Si nu pot sa spun ca sunt chiar multumit de autonomia iphone 6 plus, de exemplu l-am scos de la incarcat azi dimineata la 6 si acuma la 1 dupa amiaza mai am 44%. Intradevar il folosesc mult dar nu am stat non stop pe el de cand l-am incarcat pana acum.

  2. Sunt perfect de acord! Se încarcă greu(3 ore și 30 de minute) cu încărcătorul original! Dar eu pun avantajul înaintea dezavantajului!

  3. Exista si varianta de pus in airplane mode si atunci se incarca sigur mai repede dar nu se mai pot primii apeluri.. Nu credeam ca un 6 plus poate tine cat o tableta, nici macar sa se apropie, nici acum nu-mi vine sa cred, asta chiar ca e un plus… Dar daca incarcam un 6 cu incarcatorul de ipad nu exista niciun pericol sa stricam bateria ?! Dar de incarcarea unei tablete ce sa mai zicem daca 3 ore jumatate la 6 plus vi se pare mult…

  4. @iphonist: Nu se strica, pentru ca atat ar primi de la un Mac sau de la un calculator care ofera voltaj suplimentar, in plus el are un regulator de curent in el. Orice incarcator produs de Apple pentru iDevice-uri poate fi folosit fara grija. Acum sa inchizi telefonul cateva ore ca se se incarce….
    Ma astept ca o tableta sa stea mult la incarcat, nu o iau cu mine pe drumuri, nu vorbesc cu ea la telefon.
    Morala articolului e alta, cand cumparati un iPhone 6 Plus trebuie sa aveti si un incarcator de iPad pentru el.

  5. Cum fac sa ma scap de un iphone 5s la care a aparut un chenar de culoare verzui deschis pe display cam 3 mm pe toate laturile? Garantia e expirata tipic ca sa iau alt device. Culmea la iPad mini 2 nu am problema asta. Deci daca am incarcator de iPad pot achizitiona linistit iPhone 6 plus. Lol

  6. @zaone: pot folosi si pentru iphone 6 normal acelasi incarcator de 12W ? trebuie sa schimb si cablu sau n-are importanta ?

  7. @andrei.i: Nu are importanta cablul, daca e cel original. Il poti folosi, desi in cazul lui nu e necesar. Atat timp cat incarcatorul de iPad e cel original Apple, nu va afecta iPhone-ul. Daca folositi incarcatoare terte, e pe raspunderea voastra.

  8. am iphone 6 si abia ma obisnuiesc cu el de o luna jumatate dpdv dimensiuni

    nici chiar pt baterie nu as lua 6 plus…

    incarc si la birou la calculator si am cumparat si un acumulator extern universal de 5600 pt cazuri extreme (inca nu am dat de acele cazuri:)

  9. Nu stiu, daca are producatorul tau ceva, ala e cel mai bun. La un moment data aveam ceva special de la Gigabyte pentru Windows, dar a mers doar o perioada.