iPhone 6 Plus – cat de greu se incarca ?

iPhone 6 Plus incarcare

  iPhone 6 Plus este cel mai mare smartphone produs de catre compania Apple si in cazul in care inca nu ati aflat, in interiorul sau se scunde o bterie de 2915 mAh, cea mai mare implementata intr-un iPhone pana acum. In baza acestei baterii, iPhone 6 Plus are cea mai buna autonomie a unui iPhone, de fapt are o autonomie egala cu cea a tabletelor iPad, peste 10 ore de utilizare cu 2 zile de stand by putand fi obtinute folosind smartphone-ul Apple, iar din acest motiv eu sunt extrem de multumit de el.

  Autonomia grozava a iPhone 6 Plus vine totusi cu un dezavantaj, el fiind dat de faptul ca incarcarea terminalului se face extrem de greu, atat direct la calculator, cat si cu incarcatorul furnizat de catre compania Apple in cutia sa. Folosind acel incarcator normal veti astepta cateva ore bune pentru ca bateria de aproape 3000 mAh sa se incarce, iar daca nu aveti acel incarcator, asteptarea pentru incarcarea de la un calculator va fi si mai lunga fara software care sa dea energie suficienta, incarcarea folosind un laptop fiind si mai grea.

iPhone 6 Plus se incarca greu

  Ca sa fiu sincer, am incarcat iPhone 6 Plus o singura data folosind incarcatorul oferit de catre compania Apple si in rest il incarc folosind un incarcator pentru tablete iPad, altfel ar trebui sa las terminalul la incarcat o noapte intreaga. Partea si mai proasta este ca daca incarc terminalul la un calculator sau chiar in masina, risc sa-l descarc in timp ce se incarca, deci vorbim despre un foarte mare consumator de energie care are nevoie de o sursa de curent pe masura.

  In ciuda acestui mic inconvenient, nu as renunta la iPhone 6 pentru un model mai vechi, sau iPhone 6, iar asta din cauza bateriei de capacitate mare care ma scuteste de incarcarea zilnica si de frica faptului ca vor ramane fara baterie cand plec de acasa.