iPhone 6 a cucerit Google (Video)

  In cursul acestei zile compania Google a publicat topul celor mai cautati termeni in cursul anului 2014 prin intermediul motorului sau de cautare si probabil putini vor fi uimiti sa afle ca iPhone 6 a dominat acest top. Incepem cu cele mai cautate cuvinte ale anului 2014, decesul actorului Robin Williams atragand mai multa atentie decat Cupa Mondiala, Ebola sau prabusirea avioanelor detinute de catre liniile aeriene Malaesiene, jocul Flappy Bird avand o aparitie surprinzatoare pe pozitia a sasea.

Top Ten Trending Searches in 2014

  1. Robin Williams
  2. World Cup
  3. Ebola
  4. Malaysia Airlines
  5. ALS Ice Bucket Challenge
  6. Flappy Bird
  7. Conchita Wurst
  8. ISIS
  9. Frozen
  10. Sochi Olympics

  Trecand la cele mai cautate produse electronice prin intermediul Google Search, iPhone 6 ocupa prima pozitie, devansand terminalul Samsung Galaxy S5 lansat cu multe luni inaintea sa pe piata. In urma lor regasim Nexus 6, Moto G si Samsung Galaxy Note 4, Apple Watch ocupand pozitia a 8-a in timp ce tableta iPad Air incheie topul, compania Apple avand 3 produse listate in el, cu 1 mai mult decat compania Google, ea vanzand anul acesta Motorola catre cei de la Lenovo.

Top Ten Trending Consumer Electronic Searches in 2014:
1. iPhone 6
2. Samsung Galaxy S5
3. Nexus 6
4. Moto G
5. Samsung Note 4
6. LG G3
7. Xbox One
8. Apple Watch
9. Nokia X
10. iPad Air

  Era de asteptat ca iPhone 6 sa fie pe prima pozitie in topul celor mai cautate produse electronice de pe glob, terminalul fiind in atentia lumii cu mult timp inaintea lansarii oficiale.