Yahoo Weather update a fost lansat in App Store

Yahoo! Weather

  Yahoo Weather este o aplicatie dezvoltata de catre compania Yahoo! pentru posesorii de iDevice-uri, ea oferindu-ne posibilitatea de a vizualiza informatii detaliate despre vreme direct din propriile iDevice-uri. Multumita unui update lansat in cursul noptii trecute, aplicatia Yahoo Weather aduce: un design imbunatatit pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, noi efecte pentru animatiile dedicate fulgerelor si inghetului, rezolvarea unor buguri minore si imbunatatirea problemelor de performanta, iar in final o actualizare a termenilor de intimitate a datelor.

  • Updated designs for iPhone 6 and iPhone 6 Plus
  • Added animated effects for lightning and frost
  • Bug fixes and performance improvements
  • Updated Privacy Policy

  Yahoo Weather este disponibila gratuit, in format universal, in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Yahoo Weather

Gratuit

DESCARCA





Developer: Yahoo! Inc.
Universala
Categoria: Weather


Descriere: Winner of an Apple Design Award 2013!

See the weather like never before – only Yahoo Weather combines stunning photos with accurate forecasts across iPhone and iPad.

Experience the weather – Yahoo Weath…


Dimensiunea aplicatiei este: 37.7 Mb


2 COMENTARII

  1. Eu am renuntat demult la ea…Vizual, e o aplicatie superba (chiar am poze care imi sunt folosite de Yahoo! pt prezentarea vremii in aplicatie), dar cand trebuie sa faca ceea ce trebuie sa faca, da rateuri mari…Exemplu: in oras iti arata bine temperatura, insa cum mi s-a intamplat mie, trebuia sa ajung in zona Bran-Moeciu, asa ca am apelat la aplicatie pt a afla vremea pt 5 zile in avans si mi-a aratat 6 grade pt acea perioada. Asa ca mi-am ajustat garderoba pt temperaturile aratate. Ideea e ca acolo, in acea perioada, au fost 20-22 grade in toate cele 5 zile. Noroc ca mi-am luat si ceva subtire de imbracat. Dar am aratat ridicol cu haine de iarna acolo, nu credeti? Prietenii mei sigur s-au distrat…Asa ca folosesc de atunci AccuWeather, care nu m-a dezamagit, desi nu are un design deosebit…