Rooms – Facebook lansează o noua actualizare pentru aplicatia din App Store

Facebook Rooms

  Rooms este o aplicație lansată cu aproximativ o luna de zile in urma de către compania Facebook pentru iPhone și iPod Touch, ea permițandu-le utilizatorilor să creeze camere virtuale pe diverse subiecte de interes. Aplicația ne permite să personalizăm interfața unei camere de discuții pentru a o face cât mai atractivă pentru prietenii chemați să participe la aceste discuții, un meniu al Rooms oferind posibilitatea de a trimite invitații pentru a chema persoanele interesate în camera noastră de discuții.

  • Explore: Now you can discover and preview new rooms, then join them with a tap!
  • Better and faster: We fixed some things to make videos play faster and get rid of bugs.

  Rooms pare a fi o versiune avansată a bătrânului mIRC pe care probabil mulți dintre voi l-au utilizat, partea bună fiind că în acest caz avem posibilitatea de a modifica felul în care arată camera de discuții. În aceste camere utilizatorii pot partaja orice fel de conținut și pot interacționa cu el, totul funcționând într-un mod similar cu cel al Facebook, dar fiind totuși separat de rețeaua de socializare. Aplicatia a fost actualizata in cursul acestei seri, ea oferind noi optiuni pentru descoperirea si vizualizarea de camere, plus repararea unor probleme care impiedicau vizualizarea rapida a clipurilor video.

  Rooms este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Rooms – Create Something Together

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: Create a room for whatever you’re into. Pick a topic, customize the look and feel, choose a different nickname for each room you’re in and share your room with others. Rooms is perfect for the things you l…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.3 Mb