Asa arata un clip video 4K inregistrat cu iPhone 6

Zilele trecute v-am vorbit despre aplicatia Ultrakam 4K care promite sa inregistreze clipuri video 4K folosind terminalele iPhone 5S, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus ale companiei Apple, iar astazi avem o prima dovada a modului in care arata totul. Din pacate pentru dezvoltatorii acelei aplicatii, demonstratia este facuta folosind un titlu complet diferit care se numeste ProCam 2 si are o functie implementata pentru a permite inregistrarea de clipuri video 4K folosind aceste produse ale Apple.

Dezvoltatorii aplicatiei ProCam 2 sustin ca aplicatia lor poate inregistra clipuri video la rezolutia de 3264 x 1836 pixeli, inregistrarea avand mai apoi rezolutia modificata la valoarea de 3840 x 2160 pixeli, adica exact cea 4K. Desi oficial Apple nu confirma faptul ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus pot afisa clipuri video 4K, iata ca pana si iPhone 5S este capabil de asa ceva, inregistrarea fiind cat se poate de fluida, calitatea parand a fi similara cu cea 4K oferita de catre alte smartphone-uri.

Problema principala cu acest tip de inregistrari este ca ele ocupa extrem de mult spatiu, mai exact 1 minut de inregistrare ocupa cateva sute de MB, deci daca nu aveti un terminal cu mult spatiu de stocare nu veti putea face altceva decat teste cu o aplicatie 4K.

Pretul initial:
Numele:
ProCam 2 – Camera and Photo Editor

1.99

DESCARCA





Developer: Samer Azzam
Categoria: Photo & Video


Descriere: 50% OFF FOR A LIMITED TIME!

BUY NOW BEFORE THE PRICE GOES UP.

——————————————————

SHOOTING MODES

– Single Shot with Intelligent HDR feature
– Night Mode with timer…


Dimensiunea aplicatiei este: 44.2 Mb