Ultrakam 4K inregistreaza clipuri 4k pe iPhone (Video)

  Ultrakam 4K este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store pentru iPhone si actualizata recent, ea fiind capabila sa inregistreze clipuri video 4K pe terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, desi ele nu au o camera speciala pentrua cest tip de inregistrari. Aplicatia este gandita pentru a fi vanduta catre fotografii profesionisti din lumea intreaga, ea avand un pret de vanzare mare din cauza software-ului special conceput pentru a permite inregistrarea acestui tip de clipuri video.

  Ultrakam 4K este capabila sa inregistreze 4K la un bitrate de 50 MB/s folosind un code MJPEG pentru a captura clipurile video la o rezolutie de 8 megapixeli, adica la 3264 x 2448 pixeli. Avand in vedere dimensiunea foarte mare a clipurilor video 4K, un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus de 128 GB poate inregistra numai 30 de minute de filmare, un terminal cu 16 GB spatiu de stocare putand inregistra de 8 ori mai putin, sau numai aproape 4 minute de continut video 4K.

  Acum daca va intrebati cum sunt inregistrate clipurile video, ei bine aplicatia lipeste pozele capturate folosind camera pentru a crea un strem video de inalta rezolutie si framerate suficient de bun, totul fiind disponibil numai pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Pentru terminalele mai vechi exista posibilitatea de a inregistra clipuri video 2K, lucru pe care compania Apple oricum nu il permite, asa ca nu va asteptati la altceva.

  Ultrakam 4K si Ultrakam Pro sunt aplicatiile pe care va trebui sa le cumparati, ele fiind momentan indisponibile in App Store in asteptarea unor actualizari.

Pretul initial:
Nume:
Ultrakam 4k. The Professional Camera App.

8.99

s





Developer: hassan uriostegui
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: In March 2014, Ultrakam brought Film Resolution for iPhone for the first time ever and now is pushing the limits of the iPhone 6 and 6+ empowering stunning 4K video recording at 3GB/min with these exciting release.

Turn your iPhone into a rival for the…


Dimensiunea aplicatiei este: 26.1 Mb