Fondatorul companiei care a dezvoltat SIRI vorbeste despre creatia sa (Video)

  Siri a fost dezvoltat de catre o companie ce a preluat o tehnologie militara si a modificat-o pentru a o face disponibila publicului larg, Apple achizitionand aceasta companie cu aproape doi ani inainte ca sistemul sa fie implementat in iPhone 4S. Siri s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari realizari ale companiei Apple, sistemul motivandu-i competitorii sa implementeze tehnologii similare in propriile smartphone-uri pentru a le putea oferi clientilor ceea ce aveau in terminalele Apple.

Walking backward in time, Adam discussed the technical history of Siri as well as how the vision of virtual personal assistants evolved over time. He wowed the audience with a video from 1987 on a concept from Apple where predicted a Siri like device 24 years in the future and was only off by 2 weeks.

  Vorbind in cadrul conferintei Listen 2014, fondatorul companiei care a creat Siri, Adam Chayer, a vorbit despre procesul de creatie al asistentului personal pentru platforma iOS, dar si despre experienta sa in cadrul Apple. Cheyer si-a inceput discursul cu un clip video din anul 1987 in care un concept al companiei Apple prezenta un asistent virtual care va fi lansat in 24 de ani din acel moment si se pare ca predictia companiei americane a fost gresita cu doar doua saptamani.

Adam Chayer Siri

  Separat de aceasta intoarcere in trecut, Cheyer a vorbit si despre experienta sa din cadrul Apple, compania achizitionata de catre cei din Cupertino fiind aproape in intregime integrata in staff-ul din sediul sau pentru a dezvolta Siri. In aceasta idee, Cheyer a avut oportunitatea de a lucra impreuna cu Tim Cook si Steve Jobs la acet proiect si a prezentat modul in care actualul si fostul CEO al companiei americane isi desfasurau activitatea atat in cadrul companiei, cat si in afara ei.

  Va recomand sa vizionati clipul video daca va intereseaza sa aflati secretele din spatele Siri deoarece veti descoperi o multitudine de noutati interesante.