Michael Stuhlbarg a fost contractat pentru filmul Steve Jobs

Michael Stuhlbarg

  Michael Stuhlbarg este un actor american devenit popular in urma rolurilor interpretate in filmele A Serious Man sau Boardwalk Empire, iar cei de la Universal au reusit sa il convinga sa interpreteze rolul lui Andy Hertzfeld in viitoarea pelicula. Preluarea filmului biografic Steve Jobs de catre cei de la Universal a generat si o accelerare a contractaroilor de actori pentru roluri, Jeff Daniels fiind cea mai recenta angajare de renume facuta de catre celebra casa de productie americana pentru pelicula.

Michael Stuhlbarg is joining Michael Fassbender and Seth Rogen on the Steve Jobs movie that Danny Boyle is directing for Universal Pictures. He’ll play the role of Andy Hertzfeld, the computer scientist and inventor who was part of the original Apple development team that came up with Macintosh Operating System.

  Informatia privind angajarea lui Michael Stuhlbarg a fost dezvaluita de catre hackerii care au furat email-uri de la compania Sony Pictures in urma spargerii serverelor casei de productie, detalii despre contractul sau nefiind disponibile. Dupa cum v-am spus mai sus, actorul a avut parte de o serie de rolul care l-au facut celebru in SUA si aparitia sa in filmul celor de la Universal cu siguranta il va face si mai popular, mai ales ca Andy Hertzfeld va fi in centrul uneia dintre partile filmului.

Michael Stuhlbarg din Boardwalk Empire in Steve Jobs

  Andy Hertzfeld a facut parte din echipa care a dezvoltat sistemul de operare Macintosh, el fiind un om de stiinta si inventator care a avut o relatie destul de apropiata cu CEO-ul Steve Jobs si nu numai. Hertzfeld a lucrat in cadrul companiei Apple pana in anul 2005, cand a parasit compania americana pentru a se angaja in cadrul Google, plecarea lansand o multitudine de semne de intrebare in legatura cu motivele care l-au fortat sa ia aceasta decizie dupa o colaborare atat de indelungata cu Steve Jobs in cadrul Apple.