Jamie’s Recipes este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Jamie's Oliver Recipes

  Este weekend si ca de obicei avem o noua aplicatie promovata de catre compania Apple in cadrul promotiei cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store. Pentru saptamana aceasta cei din Cupertino au ales aplicatia Jamie’s Recipes pentru promovare in magazinul sau de aplicatii, ea fiind dedicata celor carora le place sa gateasca.

  Dupa cum ii spune si numele, aplicatia are la baza retelele celebrului bucatar Jamie Oliver, astfel ca veti putea urma indicatii pentru a crea mancaruri extrem de gustoase. Pentru a va ajuta, aplicatia va ofera 15 retete gratuit in versiunea sa de baza, alte cateva sute fiind disponibile pentru  cei care le cumpara prin in-app purchase.

Subscribe to access the largest ever collection of exclusive step-by-step Jamie Oliver recipes created exclusively for the iPhone and iPad. Updated every Monday with new recipe content and seasonal recipe collections.

  Fiecare dintre retetele prezentate in aplicatie ne pun la dispozitie nu doar instructiuni de gatire a mancarilor, ci si ilustratii care ne arata cum ar trebui sa fie mancarea finala. Mai mult decat atat, pentru unele retete exista inclusiv imagini care va arata cum sa gatiti mancarea, astfel ca veti sti pas cu pas daca procedati corect sau nu.

Users of the free app will have access to 15 free taster recipes, rotated every Monday, to give you a flavour of the recipes available in the collection. You will need an active subscription in order to access the whole collection.

  Separat de ilustratii, aplicatia are si nu mai putin de 2 ore de continut video disponibil pentru a va ajuta sa gatiti mai bine in propria casa. Clipurile video au fost inregistrate cu ajutorul bucatarului Jamie Oliver, asa ca veti invata direct de la el cumt rebuie gatita mancarea voastra favorita pentru a fi cat se poate de gustoasa.

  Aplicatia Jamie’s Recipes este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Jamie’s Recipes

Gratuit

DESCARCA





Developer: Zolmo
Universala
Categoria: Food & Drink


Descriere: Hi guys, Im really excited to welcome you to the shiny new version of my Recipes App. Weve taken all your feedback on our previous version on board, and put loads of work into making the app as beautiful, …


Dimensiunea aplicatiei este: 25.9 Mb