Google+ imbunatateste automat calitatea clipurilor video incarcate (Video)

  Google+ a anuntat in cursul zilei de ieri o schimbare majora pentru utilizatorii care ii acceseaza platforma, ea fiind demonstrata in clipul video de mai. Practic incepand de ieri Google+ imbunatateste automat calitatea clipurilor video incarcate de catre utilizatori, totul in ideea de a oferi continut de calitate foarte buna pentru ei si prietenii lor.

We’re all taking more videos than ever before thanks to our mobile devices, but some of them turn out less than stellar (yes, it happens to us all). But starting today, you can make your videos look and sound better with Google+. Now, with one click, you can enhance the lighting, color, stability, and speech in your videos.

  Imbunatatirea clipurilor video poate fi automata sau aplicata manual de catre utilizatori, o optiune de a dezactiva sistemul fiind deasemenea disponibila in conturi. Google+ imbunatateste automat luminozitatea, culoarea, sau calitatea audio a clipurilor video, oferind in acelasi timp si o stabilizare mai buna a imaginilor inregistrate.

  • Use Auto Backup to securely store the videos you shoot.
  • Google+ will automatically analyze picture & audio quality. For best results make sure you have Auto Enhance turned on.
  • When we think we can make improvements, desktop Web users will see a banner asking whether you’d like to preview enhancements.
  • The preview will show an instant side-by-side comparison so you can choose to apply changes or stick with the original.

  Google+ are disponibila o optiune de salvare automata a clipurilor video pentru in timpul incarcarii, astfel ca daca modificati inregistrare, veti avea o copie de rezerva. Inainte de a face modificarile, cei de la Google analizeaza clipul video pentru a descoperi ce trebuie imbunatatit, dar noi nu avem control asupra modului in care este facut acest lucru.

  Toate noutatile lansate de catre Google+ sunt disponibile pentru utilizatori incepand din cursul zilei de ieri, astfel ca daca folositi reteaua de socializare puteti beneficia de noutati acum. Google+ este una dintre retelele de socializare de pe glob, nu este la fel de mare precum Facebook, insa atrage din ce in ce mai multi utilizatori.

  Noutatea celor de la Google+ vine la doar cateva zile dupa ce Facebook a anuntat implementarea unui modul de imbunatatirea automata a caltiatii pozelor incarcate in reteaua de socializare.

Pretul initial:
Numele:
Google+

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Stay connected and share life as it happens with Google+ for iPhone and iPad.

Features:
– Follow what friends, family and interesting people around the world are sharing
– Join communities to explore int…


Dimensiunea aplicatiei este: 34.1 Mb