Google implementeaza o noua optiune importanta pentru aplicatia Google

Google Search stergere istorie

  Google, denumita in trecut Google Search, este o aplicatie lansata de catre Google in App Store pentru a permite efectuarea de cautari rapide prin motorul sau de cautare. Aplicatia are implementat si sistemul Google Now, fiind singura aplicatie Google pentru iDevice-uri care ofera posibilitatea de a utiliza acest sistem in iOS.

  Actualizarea aplicatiei Google zilele trecute cu un nou design material similar celui disponibil pentru platforma Android a facut disparuta o functie importanta. Mai exact, Google a reimplementat pentru utilizatori functia ce permite stergerea istoriei de cautari prin motorul sau de cautare folosind aplicatia Google din App Store.

  Functia este disponibila in meniul Browsing al sectiunii de setari prezenta in aplicatia Google pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Aplicatia Google pentru iDevice-urile noastre poate fi DESCARCATA GRATUIT, in format universa,  din App Store-ul companiei Apple.

Pretul initial:
Numele:
Google

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: The best of Google in one app. Say OK Google and find everything from nearby restaurants to the calories in cheesecake. Google also shows you the info that you need before you ask, like updates on your fav…


Dimensiunea aplicatiei este: 57.1 Mb


1 COMENTARIU

  1. Dar din pacate au eliminat o functie importanta. Daca faci cautari in images, iti apar rezultatele in imagini, insa daca vrei s vezi o poza anume, nu mai functioneaza. O selectezi si esti trimis automat la linkul pozei respective.