Oto HOME diagnosticheaza infectiile din urechi folosind un iPhone

OTO Home

  Oto HOME este un accesoriu pentru terminale iPhone pe care il puteti precomanda chiar acum direct de la producator, el permitand diagnosticarea infectiilor din urechi la copiii. Dupa cum puteti vedea si din imagine, vorbim despre un accesoriu cu o carcasa ce este montat peste camera terminalelor.

  Oto HOME functioneaza cu ajutorul unei aplicatii dedicate care preia informatiile vizibile direct prin camera si le inregistreaza pentru a fi aratate unui doctor. Dupa cum probabil va imaginati, aplicatia are montat un otoscop peste camera, doar ca vorbim despre o versiune moderna a celor utilizate de doctorii din Romania si multe alte tari.

A smartphone-enabled home otoscope to get better answers, faster. Check your child’s ears when you suspect a problem. Send videos to our doctors for an evaluation within 2 hours. Find out what your child needs sooner and get peace of mind. Record, view and share images with your digital otoscope. Engage patients in their health, and demonstrate treatment rationale.

  Oto HOME aduce pentru parintii din lumea intreaga posibilitatea de a diagnostica rapid problemele copiilor si totul la pretul de numai 80$, aplicatia speciala fiind inclusa gratuit. Oto HOME poate fi precomandat direct de pe website-ul producatorului, livrarile urmand a incepe in zilele urmatoare initial in SUA, asa ca daca sunteti interesati de el puteti face o precomanda la care trebuie sa adaugati pretul de transport si vama.

OTO Home