iStand 6 este cea mai interesanta carcasa pentru iPhone 6 conceputa in 2014

  iStand 6 este o carcasa pentru iPhone 6 conceputa in cursul anului 2014 si daca va place sa va protejati smartphone-ul cu o carcasa multifunctionala, atunci ea este pentru voi. iStand 6 isi cauta in momentul de fata finantarea prin intermediul website-ului Indiegogo, ea putand fi transformata rapid intr-un stand ce permite incarcarea terminalului.

  iStand 6 are o baterie de 3500 mAh integrata in carcasa pentru a permite incarcarea mobila, ea putand fi desfacuta pentru a fi transformata in stand. Mai mult decat atat, carcasa are integrate si sloturi speciale pentru stocarea cartelelor SIM aditionale pe care le folositi impreuna cu terminalele voastre.

The iStand 6 is the first all-in-one case for the iPhone 6 with MFi certificate. In addition to providing top of the line protection, the iStand 6 has battery backup, a built-in kickstand, and storage for additional SIM Cards.

  Design-ul special gandit de catre dezvoltatorii iStand 6 permite introducerea si scoaterea unui terminal iPhone 6 extrem de usor din ea la nevoie pentru a schimba o cartela, sau orice altceva. In aceasta idee, spatiul suplimentar disponibil pentru acele cartele s-ar putea dovedi a fi de folosi, daca nu doriti sa folositi un adaptor DUAL SIM pentru iPhone 6.

  Folosind iStand 6 cu al vostru terminal iPhone 6 puteti obtine o autonomie tripla a bateriei, cea inclusa in carcasa fiind aproape dubla fata de cea produsului Apple. Incarcarea terminalului va fi la fel de rapida pentru a permite utilizarea in timpul incarcarii, astfel ca nu veti fi afectati de utilizarea aplicatiilor din terminale.

The iStand 6 was designed from the ground up to provide complete protection for your iPhone 6. The case is made of durable, impact-resistant material, and features a raised bezel around the screen to absorb shocks that would normally shatter your phone. The iStand 6 features a massive 3500mAh backup battery, nearly double the battery power of the iPhone 6.  That’s more power than ANY of the competition.

  iStand 6 poate fi finantata in momentul de fata la un pret minim de 40$ pentru cei care se grabesc sa faca o donatie, versiunile colorate ale sale costand 50$. Chiar daca deocamdata nu se stie cand va fi lansata iStand 6 pe piata, producatorii sa au nevoie de doar 30.000$ si cred ca vor obtine mult mai mult decat atat in final.

iStand 6

iStand 6 1

iStand 6 2

2 COMENTARII