Telekom Romania si Domo incheie un parteneriat pentru vanzarea de servicii de comunicare si divertisment

0

Parteneriat Telekom Domo

  Telekom Romania a anuntat in cursul acestei zile incheierea unui parteneriat strategic prin intermediul caruia isi extinde disponibilitatea de achizitie a serviciilor. Telekom Romania a anuntat lansarea unui parteneriat cu Domo care le va aduce clientilor retailerului roman posibilitatea de a vinde servicii Telekom in propriile magazine.

  Incepand cu luna aceasta vizitatorii magazinelor Domo din 9 orase din Romania vor putea cumpara rapid servicii Telekom Romania. Exact precum in cazul parteneriatului cu hypermarket-urile Cora, serviciile Telekom Romania vor putea fi cumparate din standuri speciale amplasate in magazine.

  In cursul anului viitor, parteneriatul va fi extins la alte 40 de magazine Domo din tara, astfel ca veti putea cumpara produsele Telekom de aproape oriunde. Mai jos aveti detalii suplimentare despre parteneriatul dintre cele doua companii, dar si magazinele Domo in care sunt disponibile serviciile Telekom pentru achizitie.

Serviciile de comunicare şi divertisment Telekom Romania, disponibile în rețeaua Domo

  • Începând cu luna decembrie 2014, serviciile oferite de Telekom Romania sunt disponibile și în magazinele Domo;
  • Clienții vor avea acces mai facil la servicii de comunicare mobile, fixe și integrate (voce, Internet și divertisment), oferite de Telekom Romania;
  • Prima etapă a parteneriatului include Capitala și alte opt orașe.

Telekom Romania și Domo aduc serviciile de comunicare şi divertisment mai aproape de clienți. Astfel, începând din această lună, 12 magazine Domo găzduiesc un stand Telekom Romania, amplasat în zona de produse audio-video și IT. Mai mult, un consilier Telekom dedicat va sfătui clienții despre cele mai avantajoase pachete de comunicare, conform nevoilor lor.

Prima etapă a parteneriatului include 12 magazine în București (trei magazine Domo situate în Mihai Bravu Kaufland, Iris Mall-Auchan și Domus Mex Băneasa – Feeria) și alte opt orașe: Cluj Napoca (magazinul Domo situat în Polus Center); Constanța (magazinele Domo situate în Maritimo Shopping Center şi City Park Mall); Craiova (magazinul Domo situat în Electroputere Parc); Galați (magazinul Domo situat în Shopping City Galați); Târgoviște (magazinul Domo situat pe str. Lt. Stancu Ion); Ploiești (magazinul Domo situat în Shopping City); Pitești (magazinul Domo situat în Pitești Retail Park) și Sibiu (magazinul Domo situat în Shopping City Sibiu – Promenada Mall).

„Parteneriatul cu Domo este în linie cu filosofia noastră one-stop-shop, care înseamnă acces simplificat la servicii de comunicare integrate și oferte personalizate. Diversificarea punctelor de contact este parte din strategia noastră de a deveni rețeaua integrată numărul unu și cel mai accesibil operator”, a declarat Aris Karousos, Director Managementul Vânzărilor România, Telekom Romania operations

„De-a lungul ultimilor 20 de ani, la DOMO, am urmărit în mod constant să aducem în toate casele din România tehnologia care face viața mai ușoară. Suntem încrezători că parteneriatul cu Telekom este un pas înainte în acest sens. Pasiunea noastră comună pentru tehnologie și inovație ne va motiva să venim constant cu oferte interesante și relevante pentru clienții noștri”, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO.

A doua etapă a parteneriatului va include alte 40 de magazine DOMO din întreaga țară.