Telekom România încheie un parteneriat cu rețeaua de magazine Cora pentru a vinde abonamente integrate fix – mobil

  Telekom România a anunțat în cursul acestei zile încheierea unui parteneriat cu rețeaua de magazine Cora pentru a vinde abonamente integrate fix – mobil în câteva orașe din țară. Data viitoare când vă veți afla șa cumpăraturi și vă amintiți că aveți nevoie de un abonament nou,atunci standul Telekom din Cora vă va sta la dispoziție cu tot ceea ce aveți nevoie. După cum puteți vedea și din imaginea de mai sus, stand-urile sunt amplasaet în zona cu produse audio – video și IT din Cora, ele având desigur un consilier dedicat gata să vă răspundă tuturor întrebărilor.

  Pentru început parteneriatul presupune deschiderea a patru stand-uri în magazinele Cora din Șoseaua Alexandriei, Sun Plaza, Lujerului și Pantelimon, magazinele Cora din Ploiești, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău urmând a găzdui viitoarele magazine. Inițiativa celor de la Telekom este cât se poate de interesantă, mai ales că operatorii de telefonie mobilă nu și-au găsit un loc similar în marile rețele de hypermarket-uri din România.

Serviciile integrate fix – mobil ale Telekom, disponibile în rețeaua de magazine cora România

Telekom și cora România au încheiat un parteneriat pentru a oferi clienților acces mai simplu la serviciile de comunicare integrată fix – mobil. Astfel, clienții cora pot cumpăra în magazine abonamente pentru servicii fixe, mobile, precum și pentru servicii integrate fix – mobil oferite de Telekom Romania, în funcție de nevoile lor.

Standurile Telekom Romania sunt amplasate în zona cu produsele audio – video și IT și au un consilier dedicat.

Prima etapă a parteneriatului include patru magazine din București: cora Alexandriei, cora Sun Plaza, cora Lujerului și cora Pantelimon.

“Scopul nostru este să acoperim toate nevoile de comunicare ale oricărei familii și să aducem serviciile noastre cât mai aproape de fiecare client. Prin parteneriatul cu rețeaua cora, facem un pas înainte, aducând serviciile noastre în retaileri netradiționali de telecom, care au zonă IT&C în magazinele lor. Parteneriatul cu rețeaua cora va oferi acces mai facil la servicii de comunicare și divertisment. Astfel, ne menţinem angajamentul să diversificăm punctele noastre de contact, ca parte a strategiei de a deveni rețeaua integrată numărul unu”, a declarat Aris Karousos,  Director Managementul Vânzărilor România, grupul Telekom Romania

“Prin intermediul parteneriatului cu Telekom, cora dorește să fie mai aproape de clienții săi prin oferirea unui nou serviciu, fiind prima colaborare dintre un hypermarket și un operator telecom pe piața din România. Prin adăugarea acestui serviciu în oferta noastră, dorim să ne consolidăm poziția pe segmentul IT&C. Clienții noștri vor aprecia cu siguranță pachetul complet constând în servicii de telefonie, date și televiziune. Acest pas este parte din strategia cora ce are ca obiectiv difersificarea gamei de produse, servicii și beneficii furnizate clienților săi”, a declarat Steluța Radu, Nonfood Purchasing Director, cora România.

Următoare etapă a parteneriatului va include și celelalte opt magazine din restul țării, din Ploiești, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău.