Apple este brand-ul favorit al cumparatorilor de gadget-uri in perioada Craciunului

  Craciunul motiveaza cheltuieli serioase pentru a cumpara cadourile potrivite prietenilor sau persoanelor apropiate pe intreaga planeta. Pentru a afla care dintre companiile de pe glob au parte de cea mai mare atentie din partea tinerilor, o companie americana a publicat un studiu pentru a afla ce intentie de achizitie au utilizatorii.

  Conform studiului, compania Apple este favorita utilizatorilor cand vine vorba achizitionarea de smartphone-uri, laptop-uri sau tablete. Femeile sunt cele mai interesate sa cumpere produsele companiei americane, iar acest lucru este surprinzator, avand in vedere versatilitatea lor.

  In urma celor de la Apple regasim companiile HP in segmentul de laptop-uri, Samsung in segmentul de smartphone-uri, si Microsoft in segmentul tabletelor. Ca sa fiu sincer, sunt uimit sa aflu ca tabletele Surface sunt mai populare decat cele Galaxy in randul tinerilor, semn ca Samsung pierde teren inclusiv in SUA.

  Apple a avut intotdeauna parte de atentie mare in perioada Craciunului, iar anul acesta lucrurile nu sunt diferite din vreun punct de vedere. Produsele companiei americane sunt in topul preferintelor persoanelor din lumea intreaga, iar asta in ciuda preturilor mari practicate de catre cei din Cupertino.

Apple brand favorit Craciun