JailbreakCon 2015 – cea mai mare conventie dedicata jailbreak-ului

JailbreakCon

  JailbreakCon este cea mai mare conventie anuala dedicata jailbreak-ului, iar editia pentru 2015 este acum in pregatire. JailbreakCon a fost intotdeauna organizata ca o conventie in care dezvoltatorii de solutii de jailbreak si pachete pentru Cydia sa vorbeasca despre munca din spatele creatiilor lor, dar ea nu s-a bucurat vreodata de atentie grozava din partea utilizatorilor.

  In ciuda acestui lucru si a scaderii popularitatii solutiilor de jailbreak, organizatorii JailbreakCon pregatesc editia pentru 2015 a conventiei. In aceasta idee ei au creat un sondaj special pentru a afla mai multe informatii de la participanti in legatura cu modul in care ar trebui organizata conventia, asa ca va puteti oferi si voi feedback-ul prin el.

  Desi in momentul de fata exista o solutie de jailbreak pentru iOS 8.1.2, ea a fost dezvoltata de catre o echipa de chinezi si nu de catre hackerii traditionali. In aceasta idee, daca ei nu vor participa la conferinta, probabil nimeni nu va fi interesat sa auda vreo informatie de la cineva care nu lanseaza solutii de jailbreak.

  In concluzie, cat de interesati sunteti voi de JailbreakCon 2015 ?