Stickered for Messenger a fost lansata de catre Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=hMJvw-RfTEI

  Stickered for Messenger este o aplicatie despre care v-am vorbit saptamana trecuta cand Facebook a anuntat oficial lansarea sa in App Store. Aplicatia a fost gandita special pentru cei care folosesc reteaua de mesagerie Facebook Messenger, ea permitand aplicarea de stickere peste pozele trimise utilizatorilor.

  In cursul noptii trecute Stickered for Messenger a fost lansata oficial in App Store de catre cei de la Facebook, ea fiind disponibila pentru descarcare in lumea intreaga. Dupa cum probabil v-ati imaginat deja, aplicatia functioneaza NUMAI daca aveti Facebook Messenger instalat, deci nu incercati sa o folositi altfel.

It’s sticker time! Add cute characters, funny faces and more to make your photos pop. Don’t have Messenger yet? Get it today! appstore.com/messenger

– Pick as many stickers as you want
– Stick them on before or after you snap a photo
– Decorate photos from your camera roll, too
– Drag, pinch, stretch and rotate stickers to make the perfect scene
– Send your creations to friends with Messenger

  Aplicatia Stickered for Messenger a fost creata ca un experiment pentru a vedea cum combina utilizatorii stickerele cu pozele, asa ca va fi interesanta de utilizat. O divizie din cadrul Facebook a creat-o special pentru utilizatorii din lumea intreaga si in baza prezentarii, ea va aduce o functionalitate pe care o veti iubi cu siguranta.

  Conform companiei Facebook, noua aplicatie Stickered for Messenger contine sute de emoticoane care vor putea fi utilizate, aplicarea lor peste poze facandu-se in cateva secunde. Dupa finalizarea procesului de modificare a pozelor, apasarea butonului albastru al Messenger va partaja rapid poza.

  Avand in vedere numarul foarte mare de persoane care cauta aplicatii ce permit modificarea pozelor in acest mod, noua aplicatie va fi cu siguranta extrem de apreciata in lumea intreaga. Modificarile aplicate pentru poze nu vor afecta calitatea acestora, asa ca nu veti avea poze ce arata mai rau decat inainte de modificare.

 Stickered for Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Stickered for Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Categoria: Entertainment


Descriere: It’s sticker time! Add cute characters, funny faces and more to make your photos pop.

– Pick as many stickers as you want
– Stick them on before or after you snap a photo
– Decorate photos from your camer…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.9 Mb