Meizu M1 Note – un iPhone 5C cu ecran de 5.5 inch (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=CGNPcNhh0C4

  Meizu M1 Note este un smartphone lansat in cursul acestei zile de catre compania Meizu, iar in clipul video de mai sus il aveti prezentat. Practic vorbim despre o noua companie chinezeasca, care s-a gandit ca a copia un produs Apple este o idee buna, asa ca M1 Note a luat nastere in laboratoarele lor.

  Dupa cum puteti vedea si din imagini, Meizu M1 Note seamana destul de bine cu iPhone 5C, insa desigur ca ruleaza Android OS si este mult mai mare. Meizu M1 Note are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1080p de 1920 x 1080 pixeli, carcasa din plastic colorat aducandu-ne aminte de iPhone 5C-ul Apple.

  In ton cu trendul adoptat de catre producatorii chinezi de terminale Android, Meizu M1 Note are un chip MT6752 de 64 biti. In acesta regasim un procesor octa-core tactat la 2GHz, el fiind compus din nuclee ARM Cortex-A53, avand o placa grafica Mali-T760, 2 GB RAM completand specificatiile tehnice destul de impresionante.

Meizu M1 Note este o clona iPhone 5C cu procesor octa-core de 64 biti

Meizu M1 Note

  Separat de puterea de procesare, Meizu M1 Note are inclusa o baterie de 3140 mAh si o camera principala de 13 megapixeli produsa de catre Samsung. camera frontala este de 5 megapixeli pentru a permite inregistrarea de selfie-uri de calitate relativ buna, greutatea de 145 de grame facandu-ul destul de atractiv.

  Meizu M1 Note urmeaza sa fie pus in vanzare in China in perioada urmatoare la un pret de doar 130€ si cu siguranta vor fi multe persoane interesate de el.