iPhone 6s mini – marea surpriza Apple in 2015

iPhone 6s mini

  iPhone 6s mini este prezentata ca fiind “marea” surpriza mica a celor de la Apple in cursul anului 2015, iar in cele ce urmeaza veti afla de ce. Analistii americani care au avut discutii cu partenerii asiatici ai companiei Apple sustin ca in Cupertino se pregateste o revenire la ecranele de 4 inch, iar acest terminal ar fi in prim-plan.

  Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus au un succes enorm, se pare ca Apple ar fi interesata sa readuca in atentia globala terminalele cu ecrane de 4 inch. In aceasta idee, in loc sa mentina iPhone 5S in vanzare, ar fi decisa sa lanseze un iPhone 6s mini cu ecran de 4 inch si cateva schimbari notabile.

  Conform analistilor, terminalul pregatit de catre Apple ar urma sa contina hardware-ul iPhone 5S, dar schimbarile de design ale actualelor iPhone-uri varf de gama. Mai exact, de la carcasele cu colturi rotunde si pana la ecranele curbate spre margine, iPhone 6s mini va fi in fapt un iPhone 6 mai mic, cu hardware mai slab.

iPhone 6s mini este un iPhone cu 4 inch si design-ul iPhone 6

  Apple a uimit lumea intreaga anul acesta cu lansarea unor iPhone-uri cu ecrane supradimensionate, iar iPhone 6s mini ar fi o revenire la ideile originale. Practic Apple ar continua traditia ecranelor care pot fi utilizate cu o singura mana, oferind mai multa diversitate in oferta sa de terminale mobile.

  iPhone 5C va iesi din productie anul acesta, astfel ca iPhone 5S va deveni iPhone-ul low-end, in timp ce iPhone 6s mini ii va lua locul. Separat de ele Apple va vinde si noi varfuri de gama, dar deocamdata nu se stie ce rol vor avea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in viitor in conditiile lansarii iPhone 6s mini.

  Desigur ca previziunile analistilor americani nu s-au dovedit a fi chiar atat de sigure de-a lungul anilor, asa ca ramane de vazut ce are Apple pregatit pentru noi.