Auxo 3 (iOS 8) a fost lansat in Cydia

Auxo 3 (iOS 8)

  Auxo 3 (iOS 8) a fost unul dintre cele mai asteptate tweak-uri ale sfarsitului de an de catre utilizatorii care fac jailbreak, el fiind acum disponibil in Cydia. Tweak-ul a fost initial gandit in ideea de a ne permite sa imbunatatim interactiunea cu task switcher-ul iDevice-urilor, o multitudine de functii fiind implementate in acest sens pentru iDevice-uri.

  Auxo 3 (iOS 8) este versiunea pentru iOS 8 a tweak-ului Auxo si dupa cum probabil va imaginati deja, ea vine cu o multitudine de noutati pentru noi. Separat de functiile pe care le stiati deja pentru Auxo si despre care v-am vorbit inclusiv aici, versiunea noua aduce tot ceea ce vedeti mai jos.

  • With reachable display, Multi-Center is dynamic allowing you slide up/down on the darker playback area to switch to in and out of a minimal display.
  • Tapping the icon in the middle of the circular sliders let’s you perform an action; either toggle auto-brightness/ringer, or simply quickly set a slider to minimum.
  • In addition to sliding down on an app card to expand, you can also slide on the main app icon, or anywhere beneath the icon in the empty space (more reachable).
  • Smoother and quick flick gesture recognizer for MC, in additional to dynamic sliding.
  • More organic Quick-Switcher that tracks your finger vertically as well, in order to allow you to see the app icon and gives more lee-way when sliding.
  • Inverted hot corners allows you to still use Quick Switcher (from the right corner) if you so choose.
  • You can access the home screen via the Quick Switcher if you move right then back left to slide over to it.
  • Reachable display mode that places toggles on the bottom, for easier one-handed use (especially on the new devices).
  • Slider indicator icons are change subtly to represent the slider value.

  Mai exact, Auxo 3 (iOS 8) aduce: un sistem ce permite accesarea mai rapida a optiunilor pe ecranele mari, o optiune pentru apasarea iconitei din mijlocul sliderelor circulare care permite intreprinderea unei actiuni, gesturi imbunatatite pentru multi-center, posibilitatea de a folosi quick switcher din orice parte a ecranului, accesarea ecranului principal de aplicatii prin quick switcher folosind un gest nou si multe altele.

  Auxo 3 (iOS 8) este disponibil pentru cumparare din Cydia la pretul de 3$.