RetroArch – un emulator Playstation si N64 pentru iOS

RetroArch

  RetroArch este un emulator Playstation si N64 disponibil pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind conceput special pentru cei interesati de vechile jocuri pentru aceste platforme. Dupa cum va imaginati, vorbim despre o aplicatie capabila sa ruleze ROM-urile pentru aceste platforme, dar sa si ofere un sistem de control potrivit pentru ele.

  Avand in vedere ca zilele trecute compania Apple a retras din App Store un emulator similar numit Floppy Cloud, acesta necesita jailbreak facut. In aceasta idee, va trebui sa folositi Pangu sau TaiGJailbreak pe iOS 8, indiferent de versiune, inainte de a putea instala acest emulator, el fiind disponibil in Cydia pentru noi.

An advanced multi-system emulator/games system app with support for many classic gaming consoles. RetroArch is totally free, now and forever. Beware of ad-supported/scamware clones!

  In clipul video de mai jos aveti explicata in totalitate functionalitatea sa, astfel ca nu veti fi nevoiti sa ghiciti cum il puteti utiliza, el functionand cat se poate de bine pe iDevice-uri. Avand in vedere ca vorbim despre o aplicatie pentru jailbreak, trebuie sa aveti putina rabdare cu ea, performantele nefiind 100% grozave in meniuri.

  RetroArch este disponibila pentru descarcare gratuita din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.