Prima Pagina aplicatii Floppy Cloud – Apple retrage din App Store emulatorul SNES si NES

Floppy Cloud – Apple retrage din App Store emulatorul SNES si NES

Floppy Cloud

  Floppy Cloud este un emulatorul SNES si NES aparut in cursul zilelor trecute in App Store, el trecand neobservat de echipa care verifica aplicatiile publicate in magazin. Dupa cateva zile in care a fost promovat intens pe internet, Floppy Cloud a fost retras intr-un final de catre compania Apple din App Store, asa ca daca nu l-ati descarcat inca, nu o mai puteti face.

  Dezvoltatorii Floppy Cloud au ascuns intr-un mod inteligent emulatorul intr-o aplicatie care permite administrarea fisierelor disponibile in cadrul iDevice-urilor noastre. Separat de administrarea fisierelor copiate in terminale, aplicatia permite inclusiv deschiderea fisierelor care contin jocuri NES si SNES, ele putand fi rulate rapid pe iDevice-uri.

  Apple are o politica extrem de stricta cu privire la emulatoarele de jocuri disponibile in App Store, asa ca retragerea aplicatiei nu este chiar atat de surprinzatoare. In aceasta idee, daca veti mai fi interesati de aplicatii de acest gen care pot fi instalate fara jailbreak, ar fi bine sa le descarcati rapid, deoarece ele vor fi retrase de catre Apple din App Store inainte de a genera prea multe descarcari.

 • nagy77

  mda , trebuia sa ne anunti inainte de a fi retras :((((((
  acum cred ca acest articol nu-si mai are rostul decat pentru cei cu JB

 • Lol, da nu ai in articolul asta link spre cel initial cand era disponibil? WTF? Vezi daca nu ai aplicatia instalata ca sa primesti notificari… sau daca nu le dai atentie.

 • nagy77

  da , sincer nu i-am dat atentie
  Acum sincer imi pare rau deoarece doream si piticu meu sa joace ce jucam eu prin 94

 • Pingback: RetroArch – un emulator Playstation si N64 pentru iOS()