Floppy Cloud – Apple retrage din App Store emulatorul SNES si NES

Floppy Cloud

  Floppy Cloud este un emulatorul SNES si NES aparut in cursul zilelor trecute in App Store, el trecand neobservat de echipa care verifica aplicatiile publicate in magazin. Dupa cateva zile in care a fost promovat intens pe internet, Floppy Cloud a fost retras intr-un final de catre compania Apple din App Store, asa ca daca nu l-ati descarcat inca, nu o mai puteti face.

  Dezvoltatorii Floppy Cloud au ascuns intr-un mod inteligent emulatorul intr-o aplicatie care permite administrarea fisierelor disponibile in cadrul iDevice-urilor noastre. Separat de administrarea fisierelor copiate in terminale, aplicatia permite inclusiv deschiderea fisierelor care contin jocuri NES si SNES, ele putand fi rulate rapid pe iDevice-uri.

  Apple are o politica extrem de stricta cu privire la emulatoarele de jocuri disponibile in App Store, asa ca retragerea aplicatiei nu este chiar atat de surprinzatoare. In aceasta idee, daca veti mai fi interesati de aplicatii de acest gen care pot fi instalate fara jailbreak, ar fi bine sa le descarcati rapid, deoarece ele vor fi retrase de catre Apple din App Store inainte de a genera prea multe descarcari.