Prima Pagina BigBoss Pop-textField iti permite sa scrii rapid notite din orice meniu al iOS

Pop-textField iti permite sa scrii rapid notite din orice meniu al iOS

Pop-textField

  Pop-textField este un nou tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, el fiind ideal pentru cei care scriu in mod constant notite. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, el ne permite sa deschidem o fereastra de scriere pentru texte in orice meniu al sistemului de operare iOS 8.

  Casuta salveaza automat textele intr-un fisier special disponibil in folderul tweak-ului, deci nu le veti gasi in aplicatia Notes a iOS 8. In aceasta idee, redeschiderea acestei ferestre este obligatorie daca veti dori sa puteti vizualiza informatiile salvate de catre voi in momentul scrierii.

Pop-textField can be a floating text box will appear, you can record at any time, when the text changes, contents of the text box will be written to the file (/var/mobile/Documents/pop-textField.text) preservation, prevent the loss. Support screen rotation, click 3 times, can make the floating text box into a transparent dots, you can drag, does not affect the normal use of iPhone.

  Pop-textField este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • Cata

    Am instalat aplicatia si am scris o nota de 2 randuri. La inceput nota aparea intr un patrat foarte mic, iar acum are dimensiunea de 2 randuri. Ca si probleme:
    – apare in toate aplicatiile (safari etc)
    – se vede foarte urat cu ea… Ramane spatiul acela, in cazul de fata de 2 randuri pe toate aplicatiile. Nu merita.

  • Dante

    E o idee interesanta…daca ar si functiona corespunzator! Am instalat tweak-ul si e haos: apesi de 3 ori cum spune, apare un text-box, tastatura, inchizi text-box-ul si te trezesti ca tastatura ramane blocata. Doar un respring mai face tastatura sa dispara…L-am dezinstalat!