Sondaj: Care a fost cel mai bun produs lansat de Apple in 2014 ?

Apple 2014

  2014 a fost cel mai bun an pana acum pentru compania Apple, iar asta din punct de vedere financiar, iar finalul va aduce cele mai bune rezultate. Separat de bani, compania americana a lansat si cateva produse hardware noi, plus doua noi produse software importante, fiecare cu lucruri bune si rele raportate de utilizatori.

  Apple a avut in fiecare an parte de laude si critici pentru produse lansate, insa in 2014 lucrurile n-au fost chiar atat de rele pentru cei din Cupertino. In ciuda unor probleme ale iOS 8, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost laudate de lumea intreaga, acest lucru avand un corespondent direct in vanzarile foarte mari inregistrate.

  De un succes mult mai mic s-a bucurat iPad Air 2, care a trecut in mare parte neobservata de catre lumea de pe glob. Era destul de usor de trecut cu vederea acest produs avand in vedere ca marile sale noutati sunt ascunse sub carcasa si ele sunt cu adevarat impresionante, chiar daca prea putin laudate.

  Pe partea Mac-urilor singura noutate importanta este iMac Retina 5K, un produs cu adevarat inovator si demn de pretul cerut de Apple. In final compania americana a actualizat aproape intreaga sa linie de produse existente, iar voi aveti rolul de a spune care dintre ele a fost cel mai bun.