iPhone 6 a fost cel mai bun produs Apple in 2014 conform utilizatorilor iDevice.ro

iPhone 6 cel mai bun produs Apple din 2014

  La sfarsitul anului trecut am creat un sondaj prin care v-am intrebat care a fost, in opinia voastra, cel mai bun produs lansat de catre compania Apple in cursul anului 2014. Aproape 1500 de voturi mai tarziu am si raspunsul vostru, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, iPhone 6 a iesit invingator, dar la o distanta extrem de mica de „fratele” sau mai mare, iPhone 6 Plus.

  Timp de cateva zile iPhone 6 Plus a ocupat prima pozitie si am crezut ca va castiga intr-un final „batalia”, insa cu doar 10 voturi separatoare, iPhone 6 a fost declarat de catre voi drept cel mai bun produs Apple in 2014. Pe pozitia a doua regasim iMac Retina Display 5K, un produs extrem de interesant care a fost laudat de catre toti cei care au avut ocazia de a il testa.

  Pe pozitia a treia avem tableta iPad Air 2, un produs subestimat de catre foarte multa lume, iar asta prin prisma faptului ca ea contine cel mai bun hardware implementat vreodata intr-un iDevice al Apple. Pe urmatoarele doua pozitii avem OS X Yosemite si MacBook Pro 2014, iar iOS 8 ocupa un dezonorant loc 7, dar extrem de potrivit pentru multitudinea de probleme pe care le-a creat.