Prima Pagina Apple FCC confirma existenta unui nou produs Apple

FCC confirma existenta unui nou produs Apple

Apple iBeacon

  FCC este o agentie federala americana care certifica produsele ectronice vandute in SUA, ea confirmand astazi un nou produs Apple inca nelansat. In imaginea de mai sus il aveti prezentat si vorbim despre un iBeacon care este deja montat in Apple Store-urile celor din Cupertino, el interactionand cu sistemul iBeacons al iOS-ului.

  Dispozitivul din imagine a fost trimis initial pentru inregistrare in luna iulie a acestui an, insa acum avem primele documente publice care il prezinta. El arata precum un dispozitiv iBeacons normal, insa este insotit si de un manual de utilizator, semn ca Apple intentioneaza sa il vanda sau sa il ofera partenerilor pentru testare.

  Dispozitivul poate fi asezat oriunde intr-un magazin, are indicatoare LED pentru baterie si puterea semnalului, un port USB si un buton pentru pornire/oprire. Folosind USB-ul si o aplicatie dedicata el poate fi configurat de catre proprietarii magazinului, astfel ca oricine isi poate atentiona rapid clientii cand exista promotii disponibile pentru ei.

  Sistemul iBeacons este disponibil pentru aplicatii ale App Store si prin el sunt afisate in terminalele noastre diverse promotii ale magazinelor pe care le vizitam. Produsul iBeacons nu este dedicat consumatorilor din lumea intreaga, deci doar proprietarilor de magazine.

 • andrei p

  Dar nu exista deja ceva similar si la noi ? Spre ex in Baneasa shopping city , la un moment dat imi aparea pe ecranul blocat jos H

 • Ba da, exista si in Romania solutii de genul acesta.

 • Seba

  Mentinerea turmei in tarcul protejat mai nou cu gard electric de amperaj suficient cat sa sperie cireada sa nu evadeze. Lol

 • Alin

  In Promenada mall cand esti in apropiere de ZARA iti arata semnul in ecranul de blocare jos in stanga.

 • Rares Andrei

  Imi explica si mie cineva ce aste acest ibeacon. Ce am inteles eu de pe net e ca daca te apropii de un magazin cu iphone-ul, iti apar pe lockscreen reclame.

 • Bingo.

 • Rares Andrei

  Pai am trecut de multe ori pe langa magazine cu un iphone cu ios 8 si nu mi-a aparut nimic.

 • Trebuie sa ai aplicatia magazinului instalata, Bluetooth deschis. Si desigur ca magazinul trebuie sa aiba tehnologia.